• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Autolieren

Autolieren

Autolieren zijn een belangrijke accessoire op met name quads, buggy’s en aanhangers. Maar wat zijn dit eigenlijk en, zeker niet onbelangrijk, wat heb je er eigenlijk aan? De hoogste tijd om hier iets meer over te vertellen. Autolieren worden gebruikt voor “trek -en sleepwerk”. Dit is een breed begrip, maar hierbij moet u denken aan het vrij maken van de weg, als deze geblokkeerd is door een obstakel dat zich niet door middel van handkracht laat verwijderen. Daarnaast zijn deze lieren een onmisbare accessoire als u liefhebber bent van het zogenaamde off road rijden. De kans dat u hierbij met uw voertuig van het pad raakt is aanzienlijk, maar met een goede autolier trekt u uw voertuig snel weer op de weg. Autolieren zijn er in verschillende varianten en Kippers Rijssen heeft deze vanzelfsprekend allemaal in het assortiment.

Autolieren aanbod

Feitelijk onderscheiden we twee soorten autolieren. Allereerst is daar de lier die handmatig moet worden bediend. Deze hebben vaak een beperkte capaciteit in vergelijking met de andere variant, de elektrische lier. Met capaciteit wordt overigens trekkracht bedoeld. Het moge duidelijk zijn dat de elektrische lier voorziet in gemak, want het is slechts een kwestie van een “druk op de knop” om de lier in werking te zetten.

Autolieren prijs

Er zijn al autolieren, zowel handmatig bediende als elektrische, te koop voor minder dan honderd euro. Hoewel prijs zeker belangrijk is, is het minstens zo belangrijk om de lier af te stemmen op het doel waarvoor u deze wil gebruiken. Belangrijke factor hierin is natuurlijk de trekkracht (capaciteit) die een bepaalde lier aankan. Twijfelt u over welke autolier voor u de beste is? Neemt u dan contact op Kippers Rijssen, want wij denken graag met mee.

Autolieren van het merk Torso

U neemt vanzelfsprekend niet met minder genoegen dan alleen het allerbeste. Dit begrijpen wij van Kippers Rijssen als geen ander. Juist vanwege deze reden hebben wij ervoor gekozen om het merk “Torso” in ons assortiment op te nemen. Torso staat bekend om hun uitstekende kwaliteit en bedieningsgemak. Wij zijn er trots op dat wij de lieren van dit kwalitatief hoogwaardige merk tegen zeer voordelige prijzen kunnen aanbieden.

Autolieren accessoires

Kippers Rijssen biedt u de mogelijkheid om uw aankoop te complementeren met handige en praktische accessoires. Denkt u hierbij aan een:

  • all weather beschermhoes
  • draadloze bedieningsunit voor de lier.

Naast autolieren verkoopt Kippers nog meer hijsmateriaal als:

Bestel vandaag nog uw autolier en bijhorende accessoire(s) bij Kippers Rijssen. U heeft uw bestelling binnen twee werkdagen al in huis!