• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Compressoren ECOLINE

Compressoren ECOLINE
De ECOLINE serie compressoren zijn speciaal gemaakt voor doe-het-zelf en semi professioneel gebruik. Deze nieuwe lijn compressoren is van Europese makelij. Gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Ook alle onderdelen en toebehoren is tevens uit eigen voorraad leverbaar! Komt u er online niet uit? Bel ons of kom langs in onze winkel hier kunt u onze compressoren van dichtbij bekijken.
Inhoud

Deze compressoren hebben doorgaans een inhoud van honderd tot maximaal tweehonderdvijftig liter. Door deze beperkte inhoud blijven de compressoren klein en kan deze zonder problemen onder een tafel worden gezet zonder dat deze in de weg staat.

Sommige compressoren van ecoline zijn uitgerust met een paar wieltjes waardoor deze eenvoudig en snel kan worden verplaatst.

Mobiele compressoren

Wie zeer mobiel moet zijn met een compressor kan een 12V compressor overwegen. De inhoud bedraagt zes liter en is aan te sluiten om de sigaretten aansteker in uw auto. Hierdoor is deze mee te nemen en te gebruiken op plekken waar geen stopcontacten voorhanden zijn. Dit leent model leent zich voor bijvoorbeeld als men een fietsband of autoband moet oppompen zonder een stroomvoorziening in de buurt.