• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap

Kippers heeft een ruim aanbod aan elektrisch gereedschap. Op de site en in de showroom vindt u schuurmachines, breekhamers, klopboormachines, accumachines en meer. Hierbij heeft u keuze uit verschillende modellen van verschillende merken als Bosch, Makita, Hitachi en anderen. U vindt hier dus gegarandeerd het gereedschap dat bij uw werkzaamheden past en aan uw wensen voldoet.

Elektrisch gereedschap schuurmachines

De schuurmachines van Kippers zijn geschikt voor professioneel gebruik en worden geleverd met een stofzak, een houder, een perforatieplaat en een schuurvel. Wanneer dit schuurvel wordt aangedreven door de schuurmachine, kan deze gebruikt worden om ruwe oppervlaktes glad te maken of te vormen. Een schuurmachine kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van oude verfresten.

Elektrisch gereedschap breekhamers

Een breekhamer is ook bekend onder de naam boorhamer. Dit gereedschap kan gebruikt worden voor het opbreken van steensoorten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het slopen van muren, tegels verwijderen of het openbreken van wegen. De breekhamer beschikt over een boor die met een op een neerwaartse beweging in het materiaal boort. Dit zorgt ervoor dat het materiaal breekt en vervolgens kan worden verwijderd.

Elektrisch gereedschap klopboormachines

Een elektrische klopboormachine is een variatie op de boormachine. Het is een krachtig apparaat waarmee u in beton of baksteen kunt boren. Dit is voor een normale boormachine een moeizame klus. Een klopboormachine beschikt naast een draaiende beweging namelijk ook over een kloppende beweging. Dit zorgt ervoor dat het materiaal waarin u boort verpulvert. Dankzij de draaiende beweging van de boor wordt het verpulverde materiaal afgevoerd.

Elektrisch gereedschap accumachines

Wanneer u wilt werken met uw elektrisch gereedschap kan een goede accumachine natuurlijk niet ontbreken. De accumachines hebben een makkelijk kliksysteem waar u uw gereedschap op kan bevestigen. De accu kan vervolgens weer opgeladen worden door deze in de lader te steken. De meeste accumachines hebben ongeveer 3 uur nodig om volledig op te laden. 

Ons complete assortiment elektrisch gereedschap bestaat uit: