fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kabelkrimptang

Een kabelkrimptang is een gereedschap dat niet te missen is als u veel aan het werk bent met kabels. Vooral als u veel met grote en sterke kabels werk Lees meer...

Een kabelkrimptang is een gereedschap dat niet te missen is als u veel aan het werk bent met kabels. Vooral als u veel met grote en sterke kabels werkt, is het belangrijk om hier gebruik gebruik van te maken.

6 resultaten
Sorteer op
Er zijn geen resultaten
Filters

Kabelkrimptang

Een kabelkrimptang is hierbij namelijk helemaal niet te missen. Als u bepaalde kabels met elkaar wilt verbinden, kan dit het beste op deze manier gedaan worden. Dit is namelijk ook direct de meest betrouwbare manier om dit voor elkaar te kunnen krijgen.

Een kabelkrimptang is een prettige tang die op verschillende metalen gebruikt kan worden. Hierdoor is het ook een veelzijdig gereedschap om te gebruiken. Hieronder kunt u alle tangen vinden die wij te bieden hebben. Verder hebben we ook wat meer informatie over een kabelkrimptang voor u neergezet als u hier wat meer over wilt weten.

Wat is een kabelkrimptang?

Het is als eerste belangrijk om te weten wat een kabelkrimptang precies is. Deze tang is eigenlijk precies wat de naam zegt. Het is namelijk een tang die kabels kan krimpen. Om kabels op een veilige manier met elkaar te verbinden, is het belangrijk om ze eerst te krimpen. Door dit te doen, is het mogelijk om een goede verbinding te maken. Vooral als de snoeren goed vast aan elkaar moeten zitten, is een kabelkrimptang erg belangrijk om te gebruiken.

Een kabelkrimptang kan gebruikt worden voor het krimpen van verschillende kabels. Dit kan gedaan worden met veel verschillende materialen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om dit te doen met metalen zoals koper, aluminium en een aantal andere metalen. Als u efficiënt de kabels wilt krimpen, is dit de beste manier om dit voor elkaar te krijgen. De kabelkrimptangen die wij te bieden hebben, zijn allemaal hydraulische tangen. Hierdoor kunnen deze het beste gebruikt worden.

Wat kun je met een kabelkrimptang?

Een kabelkrimptang wordt gebruikt om kabels te krimpen. Dit houdt in dat een metaal waarvan de kabel gebruikt is, platter wordt gemaakt. Door dit platter te maken, is het mogelijk om de kabels met elkaar te verbinden. Vervolgens kan dit op een prettige manier aan elkaar gemaakt worden door te solderen of de kabels te smelten. Dit is prettig om voor te gaan. Eigenlijk krijgt u hierdoor altijd een strakke verbinding die niet zomaar los gaat.

Het is ook mogelijk om met een kabelkrimptang de kabels aan elkaar te krimpen. Zo kunnen beide kanten van de kabel die u aan elkaar wilt aan elkaar gemaakt worden. De metalen kunnen namelijk samen gekrimpt worden. Hierdoor krijgt u een strakke verbinding die niet zomaar losgaat. Door de hydraulische functie van de kabelkrimptang is het mogelijk om deze verbinding zo strak te krijgen. Wel is het belangrijk om te kijken naar de juiste tang. Voor verschillende diktes aan kabels, heeft u ook een sterkere tang nodig.

Het kopen van een kabelkrimptang

Als u een kabelkrimptang wilt kopen, is het belangrijk om te weten hoe u dit het beste aan kunt pakken. Er zijn namelijk een aantal dingen waar u naar kunt kijken als u een kabelkrimptang wilt kopen. In de meeste gevallen is het vooral belangrijk om naar de kracht van de tang te kijken. Door hiernaar te kijken, weet u namelijk wat voor kabels u hiermee kunt verbinden.

Verder is het belangrijk om te kijken wat voor kabels de krimptangen mee kunnen werken. Hierdoor weet u zeker dat het mogelijk is om de juiste tang te kopen. Als u wat meer wilt weten over een kabelkrimptang die u wilt kopen, is het mogelijk om bij de productbeschrijving te kijken. Als u vragen heeft, kunt u hiervoor contact met ons op nemen!

 Meer tangen: