• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gereedschapkoffers

Gereedschapskoffers

Bent u regelmatig uw gereedschap kwijt? Moet u vaak eerst een tijd uw gereedschap doorspitten om aan de slag te kunnen? Denk er dan eens aan om een gereedschapskoffer te kopen. Deze eenvoudige oplossing zorgt ervoor dat uw gereedschap netjes opgeborgen is, zodat uw werkplaats netjes opgeruimd is en u uw gereedschap direct kunt vinden wanneer u aan het werk wil. En wanneer u buiten de werkplaats moet klussen, kunt u de gereedschapskoffer eenvoudig meenemen dankzij het handvat en het lichte gewicht van de koffer.

Gereedschapskoffer leeg

Kippers Rijssen heeft een uitgebreid assortiment met verschillende gereedschapskoffers. Van assortimentsdozen tot gereedschapskisten en gereedschapskoffers. U heeft de keuze uit lege gereedschapskoffers of gereedschapskoffers met inhoud. Mocht u al een flinke verzameling aan gereedschap hebben, dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u een lege gereedschapskoffer of assortimentsdoos aanschaft. In een gereedschapskoffer zitten verschillende lades en vakjes. Hier kunt u uw hamers, schroevendraaiers en tangen in kwijt. De vakjes verschillen in grootte dus ook uw spijkers en schroeven kunnen netjes worden opgeborgen in de gereedschapskoffers van Kippers. De prijzen van lege gereedschapskoffers beginnen al bij 4,50 euro. Wilt u een wat grotere en stevigere gereedschapskoffer, betaalt u tussen de 25 en 50 euro.

Gereedschapskoffer met inhoud

Het is echter dus ook mogelijk om bij Kippers een gereedschapskoffer aan te schaffen met inhoud. Deze aankoop zorgt ervoor dat u in één keer klaar bent voor iedere klus. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan wanneer u al het gereedschap apart zou kopen. Elke gevulde gereedschapskoffer is een ander soort gereedschapset met een aantal van de meest gebruikte gereedschappen. Zo vindt u in het aanbod bijvoorbeeld een gevulde gereedschapskoffer die uiterst geschikt is voor elektriciens. Daarnaast verschillen de gereedschapskoffers met gereedschapset van grootte. Bent u een beginnende klusser? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk al genoeg aan een 20-delige gereedschapskoffer. Voor de meer ervaren klussers zijn er uitgebreidere gereedschapskoffers te vinden bij Kippers. Deze zijn 111-delig of zelfs 197-delig. Of te wel, alles wat u nodig heeft om elke klus aan te gaan.