• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Heteluchtkanonnen

Heteluchtkanonnen

Niets is zo vervelend als moeten werken in een te koude omgeving. Koude heeft meer dan eens een negatieve invloed op de geleverde prestatie en dit komt het eindresultaat uiteraard niet ten goede. In het geval u gasten moet ontvangen, dan doet u dit vanzelfsprekend ook in een ruimte die aangenaam van temperatuur is of in een ruimte waarin op zijn minst de ergste kou verdreven is. In ruimtes en op plekken waar geen verwarming aanwezig is brengen heteluchtkanonnen uitkomst.

Compacte en mobiele heteluchtkanonnen

Als een heteluchtkanon op verschillende plaatsen ingezet moet kunnen worden, dan is het belangrijk dat dit in de praktijk ook daadwerkelijk mogelijk is. Alle heteluchtkanonnen uit ons assortiment voldoen aan deze vereisten en zijn dan ook compact van formaat. Bijkomend voordeel van deze heteluchtkanonnen is dat ze juist door het compacte formaat relatief weinig ruimte innemen. Hierdoor zijn ze eenvoudig in vrijwel elke ruimte te plaatsen. Bovendien zijn deze ‘warmteverspreiders’ eenvoudig te verplaatsen, omdat ze of licht van gewicht zijn of zijn voorzien van robuuste wielen.

Thermostaatbediening voor het instellen van de juiste temperatuur

Alle heteluchtkanonnen uit ons assortiment zijn voorzien van een handige thermostaatbediening. Dit zorgt er niet alleen voor dat u op eenvoudige wijze de temperatuur in kunt stellen, maar dit zorgt er ook voor dat u heel eenvoudig kunt bijsturen in het geval de temperatuur te hoog of te laag is.

Het heteluchtkanon uit ons assortiment met de laagste capaciteit is nog altijd in staat om ruimtes tot 385 m3 te verwarmen. Wanneer u kiest voor de Protemp PT170 kunt u zelfs ruimtes tot 702 m3 van een aangename temperatuur voorzien. Naast heteluchtkanonnen beschikken we ovr een ruim assortiment Verwarming en Ventilatie:

Diesel en/of petroleum

Om hun werk te kunnen doen moeten heteluchtkanonnen van brandstof worden voorzien. In de meeste gevallen is deze brandstof diesel en/of petroleum. Uiteraard is de tankinhoud van ‘onze’ heteluchtkanonnen dusdanig groot dat u deze niet om de haverklap hoeft bij te vullen.

Wanneer u een heteluchtkanon bestelt in onze webwinkel, denkt u er dan gelijk aan om een aantal praktische accessoires mee te bestellen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een jerrycan voor het transporteren van de benodigde brandstof. Om het vullen van deze machines te vergemakkelijken raden wij u aan gebruik te maken van een (vul)trechter. Ook deze vind u in onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel.

Wij zien uw bestelling natuurlijk graag tegemoet. In het geval u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!