• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Heuer draaiplateau

Heuer draaiplateau

Er zijn van die tools waarvan het pas duidelijk wordt hoe belangrijk deze zijn, wanneer u deze niet tot uw beschikking heeft. Een goed voorbeeld hiervan is de bekende bankschroef die in vrijwel elke schuur, garage en werkplaats te vinden is. Hoe handig deze tool ook is, het kan altijd handiger. En hier komt het Heuer draaiplateau in beeld. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat een bankschroef 360 graden gedraaid kan worden. 

Wat is het voordeel van een Heuer draaiplateau?

Het gebruik van een Heuer draaiplateau heeft als groot voordeel het kunnen draaien van de bankschroef. Zo kunt u op heel eenvoudige wijze aan een bepaald project blijven werken, zonder dat u deze uit de bankschroef hoeft te halen. U hoeft zichzelf of het betreffende werk dus niet in allerlei bochten te wringen. Dit komt de werkzaamheden immers vaak niet bepaald ten goede. We kunnen dan ook gerust stellen dat het gebruik van een draaiplateau de kwaliteit van het werkstuk/project ten goede komt.

Een duurzame, robuuste en stabiele ondergrond

Heuer is een merk dat dagelijks bewijst dat het een merk van absolute topkwaliteit is. Een Heuer draaiplateau is dit zeker ook. Het is gemaakt van de beste kwaliteit staal en bijzonder vlak. Hierdoor is het een zeer stabiele ondergrond voor de bankschroef. Hierdoor werkt u altijd veilig aan uw project of werkstuk. Bovendien is een Heuer draaiplateau een duurzame aankoop. Dit hulpmiddel is namelijk op een dusdanig wijze gefabriceerd dat vuil, bijvoorbeeld zaagsel en stof, geen kans krijgen om binnen te dringen in de constructie. Een lange levensduur met optimale werking is dan ook een garantie wanneer u kiest voor deze tool.

Wilt u meer producten in de werkplaatsinrichting? Bekijk dan ook:

Heuer draaiplateau kopen

In onze webwinkel treft u verschillende typen aan van het draaiplateau van dit merk. Immers, geen bankschroef is qua afmetingen hetzelfde. Wij hebben het draaiplateau van de meest gangbare afmetingen in ons assortiment opgenomen. Het overgrote deel van deze typen hebben wij voor u op voorraad, waardoor u nooit lang op uw bestelling hoeft te wachten. En de prijs? Die is, zoals altijd bij Kippers het geval is, scherp en voordelig.

Bestel vandaag nog in onze webwinkel!