• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Elektrische takels

Elektrische takels

Waarom moeilijk en gevaarlijk doen als het ook makkelijk en veilig kan? Kies dan ook voor het werken met een elektrische takel als er zware objecten moeten worden opgehesen. Kippers Rijssen heeft een ruim assortiment elektrische takels voor u klaar staan. Uiteraard worden deze takels geleverd met onder andere kabel, haak, afstandsbediening en veiligheidsclip. Vanzelfsprekend ontbreekt op het bedieningspaneel de noodknop niet. 

Aanbod elektrische takels

Ook bij een elektrische takel heeft u te maken met een maximale capaciteit die de takel aan kan. Werkt u met relatief lichte objecten, dan is het uiteraard niet noodzakelijk dat u een takel koopt die juist gemaakt is voor het hijsen van zware objecten. Precies om deze reden heeft Kippers Rijssen ervoor gekozen om brede range elektrische takels in het assortiment op te nemen. De lichtste variant heeft een capaciteit 100/200kg en de meest krachtige heeft een capaciteit van 500/990kg.

Elektrische takels prijs

Goed materiaal en goed gereedschap maken altijd het verschil met betrekking tot kwaliteit en veiligheid. Hier hangt dan ook vaak een wat hoger prijskaartje aan, maar niet als u uw materiaal en gereedschap koopt bij Kippers Rijssen! De prijzen van onze elektrische takels zijn hier een uitstekend voorbeeld van. En, vanzelfsprekend, nemen wij net als u alleen genoegen met de kwaliteit van de professional. De meest voordelige takel kost u bijvoorbeeld nog geen honderd euro (ex. BTW)!

Veilig werken

Werken met elektrische takels betekent veilig werken. Immers, u heeft gekozen voor een tool die hier zelf als het ware al rekening mee houdt. Goede voorbeelden hiervan zijn de noodstop op de afstandsbediening en de veiligheidsclip. Wanneer u daarbij ook nog eens kiest voor accessoires als een rondstrop of een hijsband, dan beperkt u de risico’s nog meer. Uiteraard heeft Kippers Rijssen ook deze veiligheidsaccessoires in het assortiment.

Bestel uw elektrische takel direct in onze webshop of kom langs in onze showroom in Rijssen. En heeft u vragen? Dan vernemen wij deze uiteraard graag van u.