• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Garagekrikken

Garagekrikken

Een professionele garage of werkplaats waar wordt gewerkt aan auto’s en/of andere voertuigen kan eenvoudigweg niet zonder een garagekrik. Garagekrikken zijn wat dit betreft een onmisbaar stuk gereedschap die het werken efficiënter maakt en zeker ook veiliger. Zoals u van Kippers Rijssen mag verwachten hebben wij een ruime keuze in garagekrikken. Vind u de juiste krik niet bij ons? Dan vind u deze nergens!

Aanbod garagekrikken

Kippers Rijssen weet als geen ander dat geen klus of geen bedrijf hetzelfde is. Vandaar dan ook dat wij ervoor gekozen hebben om een breed en diep assortiment krikken te voeren, zodat elk bedrijf bij ons terecht kan voor dit artikel. Een voertuig weegt al snel duizend kilo of meer. Speciaal voor die bedrijven die voornamelijk met minder zware voertuigen werken is er de garagekrik 1,5 ton. Werkt u juist met zwaardere voertuigen, dan is de garagekrik 5 ton wellicht voor u een juiste keuze. Bent u gespecialiseerd in het werken met vrachtwagens? Geen nood, want ook hier hebben wij de juiste garagekrik voor in huis. Kippers beschikt over een ruim assortiment zoals:

Garagekrik kopen

Een garagekrik kopen doet u snel en eenvoudig in onze webwinkel. Indien de krik van uw keuze op voorraad is, dan heeft u deze in verreweg de meeste gevallen al met twee werkdagen in huis. Indien u toch liever een aantal garagekrikken wilt zien en vergelijken alvorens er één aan te schaffen, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen. Wij zijn er trots op dat we deze krikken tegen zeer voordelige prijzen aan kunnen bieden. Naast onze ruime assortiment garagekrik bieden wij andere hijsmaterialen aan zoals:

Kwaliteit en veiligheid bij de garagekrik van Kippers

Ondanks onze voordelige prijzen doen wij nooit concessies aan kwaliteit en veiligheid. Dit geldt zeker ook voor de garagekrikken uit ons assortiment. Deze voldoen vanzelfsprekend aan de strenge veiligheidseisen die aan dit gereedschap vanuit wetgeving worden gegeven. Wij adviseren, voor extra veiligheid, om naast het werken met een garagekrik altijd te werken met assteunen. Uiteraard kunt u voor deze assteunen ook terecht bij Kippers Rijssen.

Of het nu gaat om garagekrikken of ander professioneel materiaal en gereedschap, Kippers Rijssen heeft het voor u in huis. Bestel in onze webwinkel of breng eens een bezoek aan onze showroom. Voor vragen of advies neemt u contact op met onze klantenservice.