• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Luchtbalgkrik

Luchtbalgkrik

In steeds meer werkplaatsen worden traditionele krikken vervangen door de luchtbalgkrik. Dit is uiteraard niet voor niets, want het werken met de luchtbalgkrik levert u een aantal voordelen op. Zo zijn deze tools prijstechnisch heel voordelig, beter handelbaar en, zeker niet onbelangrijk vandaag de dag, ze zijn snel. Reden genoeg dus om de aankoop van dit stuk werkplaatsgereedschap serieus te overwegen. 

Een graag geziene gast

Niet alleen wij zijn heel enthousiast over de luchtbalgkrik. Ook monteurs en onderhoudstechnici die eenmaal met dit apparaat hebben gewerkt willen vaak niet terug naar “hun oude krik”. Toegegeven, de aanschaf van dit gereedschap is misschien een investering, maar wees u ervan bewust dat de aankoop van dit apparaat u ook wel degelijk iets oplevert. Zo bespaart u niet alleen kostbare tijd, maar levert het u ook veel goodwill van uw medewerkers op. U maakt immers het werken voor hen prettiger en makkelijker. Overigens betaalt u, zoals u gewend bent bij Kippers Rijssen, nooit teveel voor uw gereedschap, machines en werkplaatsinrichting.

Perslucht

Om gebruik te kunnen maken van de luchtbalgkrik die Kippers Rijssen in het assortiment heeft opgenomen dient u wel perslucht te gebruiken. Het is dan ook belangrijk om te weten dat uw bedrijf of werkplaats over een persluchtvoorziening moet beschikken. De werkdruk en de maximale druk in bar staat duidelijk aangegeven bij de productspecificatie. Uiteraard vind u hier ook alle andere technische details en afmetingen van dit artikel. Onze ruime assortiment is verdeeld in 3 categorieën. Kippers Rijssen heeft voor iedereen de juiste oplossing.

Levering uit eigen voorraad

Net zoals heel veel andere artikelen uit ons uitgebreide assortiment leveren wij de luchtbalgkrik uit eigen voorraad. Dit betekent dat wanneer u deze krik bestelt in de webshop, u deze binnen twee werkdagen al in huis, of beter gezegd, in de werkplaats heeft. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze maar liefst 1100 m2 grote showroom om uw bestelling af te halen. Een goed moment om nader kennis met elkaar te maken, waarbij we uiteraard een verse kop koffie of thee schenken. Heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op!