• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Staaldraadtakel

STAALDRAADTAKEL

Een staaldraadtakel is een multifunctionele tool die u van dienst is bij hijs, trek –en spanwerkzaamheden. Eén van de voordelen van dit werktuig is dat deze makkelijk in gebruik is en eenvoudig te bedienen is. Dit draagt er toe bij dat een staaldraadtakel een graag geziene gast is in menig werkplaats en op verschillende hulpverleningsvoertuigen. Een veelzijdig artikel als dit ontbreekt niet in het assortiment van Kippers Rijssen.?

Aandachtspunten staaldraadtakels

Net zoals alle andere werktuigen die worden gebruikt voor hijs, trek –en spanwerkzaamheden is het ook bij het werken met staaldraadtakels belangrijk om de maximale belasting niet uit het oog te verliezen. Kippers Rijssen biedt u graag keus en daarom kunt u kiezen uit verschillende varianten van dit werktuig. De meest voordelige variant kan een maximale belasting aan van 800 kilo. Het topstuk uit ons assortiment kan een maximale belasting aan van maar liefst 3200 kilo. Bovendien voeren wij nog een zogenaamde handtakel in ons assortiment welke goed is voor een maximale belasting van 4000 kilo.

Veiligheid staat voorop

Uw veiligheid en die van uw medewerkers is voor Kippers Rijssen net zo belangrijk als voor u. Daarom hebben wij er heel bewust voor gekozen om de staaldraadtakels van het merk Torso in ons assortiment op te nemen. De Torso staaldraadtakel voldoet uiteraard aan alle wet –en regelgeving en kent bovendien een uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. De in dit werktuig aanwezige breekpen zorgt ervoor dat de maximale belasting niet kan worden overschreden. Kippers Rijssen biedt een ruim assortiment hijsmateriaal aan, naast staaldraadtakels bieen we ook de volgende producten aan:

Compleet geleverd

Wanneer u bij Kippers Rijssen een staaldraadtakel koopt, dan koopt u een compleet pakket. Dit betekent dus dat u niet alleen de takel ontvangt, maar ook een staalkabel van maar liefst 20 meter, inclusief haak. Bestellen doet u eenvoudig en in slechts enkele stappen in onze zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke webwinkel. Wij zien uw bestelling graag tegemoet en zorgen er natuurlijk voor dat deze snel bij u wordt afgeleverd.  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.