• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Inrijwielklemmen

Inrijwielklemmen

Een motorfiets is, hoe je het ook wend of keert, een kwetsbaar vervoermiddel. Dit is niet alleen het geval tijdens het rijden, maar zeker ook als we het hebben over de stalling van een motorfiets. Bovendien is het erg belangrijk dat een motor stabiel en stevig staat wanneer er aan gewerkt wordt. De motorstandaard biedt hierbij vaak onvoldoende uitkomst. Vandaar dat wij u adviseren om gebruik te maken van zogenaamde inrijwielklemmen. Waar u deze kunt vinden? In de webwinkel van Kippers Rijssen natuurlijk!

Inrijwielklemmen voor garage en werkplaats

Inrijwielklemmen zijn een multifunctionele tool. Zo kun je deze gebruiken voor puur en alleen het stallen van de motorfiets in bijvoorbeeld uw garage of schuur. Maar u kunt ze ook gebruiken wanneer er gesleuteld moet worden aan de motor. Het laatste wat u wil is dat de motorfiets tijdens (onderhouds)werkzaamheden omvalt en beschadigt. Los gezien van de materiële schade loopt u hierbij ook kans op een vervelende verwonding of blessure. Inrijwielklemmen zorgen voor een stabiele basis waarin de motorfiets stevig is verankerd en niet om kan vallen. Dit maakt deze tools niet alleen tot een onmisbare tool voor de particuliere motorrijder, maar zeker ook voor de zakelijke professional als garages en werkplaatsen.

Een inrijwielklem is een compact hulpmiddel dat u direct op een stevige ondergrond kunt plaatsen om in gebruik te kunnen nemen. U kunt er dan voor kiezen om deze tool te monteren op de (werk)vloer, maar noodzakelijk is dit niet.

Veilig transporteren van de motorfiets

Inrijwielklemmen zijn, naast bovengenoemde mogelijkheden, ook te gebruiken voor het transport van een motor. U kunt de inrijwielklem eenvoudig monteren op de bodem van een bestelbus of aanhanger. Op deze manier neemt u de motor veilig mee naar bijvoorbeeld wedstrijden of op vakantie. De zakelijke professional kan op deze manier op een veilige manier de motorfiets van de klant transporteren.

Inrijwielklemmen bestellen

In de webshop van Kippers Rijssen staan verschillende typen inrijwielklemmen voor u klaar. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we elk type voorzien van een uitgebreide productbeschrijving en productfoto’s. Aangezien wij leveren vanuit eigen voorraad heeft u uw bestelling vaak de volgende werkdag al in huis.

De verkoopspecialisten van Kippers Rijssen staan uiteraard voor u klaar wanneer u vragen heeft over dit artikel. Vanzelfsprekend kunt u ook bij hen terecht voor vragen over andere artikelen uit ons assortiment of voor vragen met betrekking tot bestellen, levertijden, garantie en wat al niet meer zij.