• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Kettingtakels

Kettingtakels
Deze robuuste Torso kettingtakels zijn ideaal voor uw hijswerkzaamheden. Met behulp van de lichte ketting kunt u gemakkelijk verticaal hijssen. De kettingtakels worden geleverd inclusief een stevige lastketting. Beide haken (onder en boven) zijn voorzien van een veiligheidsklep.

Kettingtakels van hoge kwaliteit

Vrijwel elke hijs –of hefinstallatie bestaat uit verschillende componenten. Belangrijke onderdelen van zo’n installatie zijn de kettingtakels. Kettingtakels maken het mogelijk om zware objecten relatief eenvoudig op te hijsen. Vanzelfsprekend heeft Kippers Rijssen ook dit artikel in het assortiment opgenomen. Check het volledige aanbod en bestel snel en gemakkelijk in onze webshop. De kettingtakels van Kippers Rijssen hebben verschillen oorten draagvermogen.

Veilig werken met kettingtakels

Veiligheid op de werkvloer is uitermate belangrijk. Daarnaast is veilig werken een actueel maatschappelijk thema dat kan rekenen op een flinke belangstelling. Ook het werken met hijsinstallaties en kettingtakels brengt enig risico met zich mee. Vanzelfsprekend moet het bedienend personeel goed opgeleid zijn om de installatie te bedienen, maar ook de installatie en de kettingtakels zelf moeten aan strenge veiligheidseisen voldoen. De kettingtakels die Kippers Rijssen in het assortiment voert voldoen uiteraard aan deze eisen. Daarbij is het niet voor niets dat we gekozen hebben voor het merk Torso, dat staat voor absolute topkwaliteit.

Capaciteit kettingtakels

Zoals niet elke klus hetzelfde is, zo is ook niet elke kettingtakel hetzelfde. Immers, waarom kiezen voor een takel die een extreem zware last aankan, terwijl u met een veel lichtere variant (lees: voordeligere) beter af bent. In de productomschrijving vind u de productspecificatie, waarbij zaken als capaciteit (maximaal hijsvermogen), lengte van de ketting (hefhoogte) en diameter van de ketting duidelijk worden. Op deze manier kunt u weloverwogen een keuze maken. Hierbij is het goed om te weten dat dit artikel compleet wordt geleverd, dus inclusief lastketting en twee haken. Deze twee haken zijn, in het kader van het eerder genoemde veilig werken, voorzien van een veiligheidsklep.

Snelle levering

Wanneer u online een bestelling doet, dan gaat u er vanuit dat deze bestelling snel geleverd wordt. Kippers Rijssen begrijpt dit heel goed en dit is dan ook de reden dat wij leveren vanuit eigen voorraad. Uw bestelling wordt dan ook met ongeveer twee werkdagen bij u afgeleverd. In het geval twee werkdagen te lang zijn, dan kunt u ook terecht in onze showroom in Rijssen. Kippers Rijssen bied u, als zakelijke professional, alles op het gebied van gereedschap, machines en werkplaatsinrichting. U bent dan ook van harte welkom in onze webwinkel en heeft u vragen of advies nodig? Laat het ons dan gerust weten door contact met ons op te nemen.