• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Lasstaaf

Lasstaaf

Een lasstaaf wordt veelvuldig gebruikt tijdens het lassen. Een lasstaaf is voor een aantal veel voorkomende laswerkzaamheden de meest ideale oplossing. Dankzij dit materiaal weet een vakman als u strakke en solide lasverbindingen te maken. Lasstaven zijn er in verschillende soorten. Natuurlijk vind u het grootste aanbod hiervan bij Kippers Rijssen. En de prijs? Dit is zoals altijd bij Kippers scherp en concurrerend. Bekijk hier het volledige aanbod.

Voor elk materiaal een lasstaaf

Een universele lasstaaf bestaat eigenlijk niet. Laswerkzaamheden worden immers op verschillende soorten materiaal uitgevoerd. Denkt u hierbij onder andere aan bijvoorbeeld staal, roestvrijstaal (rvs) en aluminium. Voor elk van deze materialen heeft Kippers lasstaven in het assortiment opgenomen. Uiteraard heeft u hierbij ook de keus uit verschillende diktes. Wat de verschillende staven gemeenschappelijk hebben is de lengte, te weten 1 meter. Hierdoor zijn ze goed hanteerbaar.

Ine lasstaaf

De kwaliteit van laswerk staat of valt natuurlijk met het vakmanschap van de lasser. We gaan er vanzelfsprekend van uit dat u een professional bent en dat ook u staat voor kwaliteit en vakmanschap. Om solide en fraai vakwerk af te leveren dient het materiaal waar u mee werkt van diezelfde professionele kwaliteit te zijn. Dit geldt niet alleen voor het lasapparaat en de verschillende accessoires die u bij het lassen gebruikt. Dit geldt namelijk zeker ook voor de lasstaaf die u gebruikt. Wij hebben gekozen om de lasstaven van het merk Ine in ons assortiment op te nemen. Ine is een gedegen en betrouwbaar merk en heeft bovendien een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment lasapparatuur:

Lasstaaf kopen

In de webwinkel van Kippers Rijssen vind u vast en zeker ook de lasstaaf waar u naar op zoek bent. Bestellen is eenvoudig en in de meeste gevallen wordt uw bestelling al de volgende werkdag bij u bezorgd. Elke lasstaaf hebben wij voorzien van die informatie die voor u van belang is. Dit stelt u in staat om zelfstandig de juiste keuze te maken. Mocht u toch meer informatie nodig hebben of willen overleggen met één van onze verkoopspecialisten, neemt u dan even contact op met onze klantenservice.