• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Loopkat

Loopkat
Het intern transporteren van zware lasten kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Pallettruck en heftruck zijn hiervoor veel gebruikte appraten en machines. Daarnaast is ook het gebruik  van een loopkat een veelvuldig gebruikte toepassing voor deze werkzaamheden. Kippers Rijssen heeft deze praktische tool vanzelfsprekend voor u op voorraad. Bekijk hieronder het volledige aanbod.

Capaciteit loopkat

Een loopkat is vaak onderdeel van een hijsinstallatie. Het is daarbij dan ook erg belangrijk dat u weet tot welk gewicht u deze tool maximaal mag belasten. Deze maximale belastbaarheid wordt aangeduid als “capaciteit”. Vanzelfsprekend staat bij elk type loopkat deze capaciteit vermeld. De variant met de minste capaciteit is nog altijd goed voor een maximale belastbaarheid van 500 kilo. Het type met de grootste capaciteit is goed voor een maximale belastbaarheid van maar liefst 5 ton! Uiteraard ontbreken de overige productspecificaties niet, zodat u mede op basis van deze gegevens de juiste variant kunt bestellen. In het geval u hier toch nog vragen over heeft, dan staat onze klantenservice u natuurlijk graag te woord.

Loopkat kopen

Net zoals al onze andere machines, gereedschap en benodigdheden voor werkplaatsinrichting, besteld u ook uw loopkat in onze webwinkel. U bestelling wordt dan, vaak al binnen twee werkdagen, afgeleverd op de door u opgegeven locatie. U kunt er echter ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze showroom in het Overijsselse Rijssen. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met Kippers Rijssen en ons volledige assortiment. Zo ziet u ook producten als:

Voordelige prijzen

Zoals u gewend bent van ons zijn onze prijzen zonder meer scherp te noemen. En dit is ook zeker het geval met betrekking tot het assortiment loopkatten. De meest voordelige is immers al voor minder dan zestig euro (ex. btw) van u. Naast de handmatig te bedienen loopkatten is het goed om te weten dat er ook een elektrisch te bedienen type verkrijgbaar is. U kunt deze tools gebruiken in combinatie met  rateltakels of kettingtakels. Uiteraard levert Kippers Rijssen u ook deze artikelen tegen scherpe prijzen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!