• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Machineheffers

Machineheffers

Elke machine heeft onderhoud nodig. Bovendien kunnen machines uiteraard kapot gaan, waardoor ze reparaties nodig hebben. Zware machines zijn wat dit betreft nog wel eens een probleem. Onderhoud of reparaties aan zware machines betekent vaak dat deze machines van hun plaats moeten komen of moeten worden opgelicht om zo die plaatsen te kunnen bereiken die onderhoud en reparatie nodig hebben. Machineheffers zijn hierbij onmisbare tools. Check hieronder het volledige aanbod dat Kippers Rijssen u te bieden heeft.

Krachtige en compacte machineheffers

Een zware machine is vaak groot qua afmetingen. Het lijkt dan voor de hand te liggen dat machineheffers dit ook zijn. Niets is echter minder waar! Machineheffers zijn juist uiterst compacte tools. Daarnaast zijn het heel krachtige tools, want zij liften met het grootste gemak machines tot wel 25 ton! Let op: Kippers Rijssen voert verschillende typen machineheffers. Elke machine heeft zijn eigen specifieke capaciteit (maximaal te heffen last) die onder geen enkel beding mag worden overschreden. Uiteraard is Kippers Rijssen u graag van dienst bij het kiezen van de voor u meest geschikte machineheffer. Echter is dit dankzij onze uitgebreide productbeschrijving (inclusief technische specificaties) ook uitstekend zelf te doen. Aan u de keuze.

Veiligheid van machineheffers

Het werken met machineheffers vergt de nodige aandacht. Medewerkers zullen aan een aantal belangrijke voorwaarden moeten voldoen om zware machines met behulp van deze tools veilig te kunnen liften. Een aantal van deze voorwaarden zetten wij graag even voor u op een rij, namelijk:

  • Overschrijdt nooit de maximaal te heffen last
  • Zorg er altijd voor dat de klauw van de machineheffer volledig onder de machine is geplaatst, zodat deze niet weg kan schieten
  • Zorg voor een vlakke en stabiele ondergrond
  • Alleen te gebruiken voor het opheffen van machines, niet van personen en/of goederen
  • Zet geen spullen op de machine wanneer deze opgetild wordt

Verder raden wij u aan om machineheffers minstens één maal per jaar na te laten kijken. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een deugdelijke machine en veilig werken, maar gaat de machine ook langer mee.

Naast de machineheffers beschikken wij bij Kippers over een ruim assortiment transportmateriaal:

Machineheffers kopen

In onze webwinkel vind u een ruim aanbod van machineheffers. Zoals reeds gezegd vind u bij elk type alle informatie omtrent afmetingen, capaciteit en overige technische details. Heeft ue een keuze gemaakt? Dan voegt u uw bestelling toe aan uw winkelwagen en rekent u deze af. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Wanneer wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen maken wij deze direct klaar voor verzending.