• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Machineklemmen

Machineklemmen

Machineklemmen vallen onder het zogenaamde ‘spangereedschap’. In een machineklem zet u het te bewerken materiaal vast, zodat dit zeer precies en vakkundig bewerkt kan worden met behulp van bijvoorbeeld frees, boor of zaag. Machineklemmen behoren tot de meest gebruikte spanmiddelen en alleen daarom al zijn ze onmisbaar, ook in uw garage of werkplaats. Kippers Rijssen biedt u een ruime keus in dit spangereedschap. Het volledige aanbod ervan treft u hieronder aan.

Verschillende typen machineklemmen

Machineklemmen zijn er in een aantal verschillende typen. Ze zijn er in een heel eenvoudige uitvoering, waar de Machineklem boorklem 75MM een goed voorbeeld van is. Deze tool is tevens de meest voordelige en is van professionele kwaliteit. De Hoekklem lasklem MW 100mm stelt u in staat om uit te lijnen, vast te houden en te fixeren in een rechte hoek. De meest geavanceerde machineklem uit ons assortiment is de Machineklem Optimum FMS 150. Deze biedt u verschillende mogelijkheden en is uit hoogwaardig gietijzer gemaakt. Uiteraard kunt u bij Kippers Rijssen ook terecht voor bij dit gereedschap horende accessoires als opspansets.

Technische –en productspecificaties van machineklemmen

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben wij alle machineklemmen uit ons assortiment voorzien van een gedetailleerde omschrijving. Vanzelfsprekend ontbreken duidelijke productfoto’s hierbij niet. Alle specifieke informatie, zoals afmetingen, gewicht en technische details vind u door te klikken op de machineklem van uw interesse. Wanneer u twijfelt over welk type het meest geschikt is voor uw werkzaamheden, neemt u dan contact op met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Zij helpen u uiteraard graag verder. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment van:

Machineklemmen kopen

In onze webwinkel is een machineklem snel een eenvoudig te bestellen.Net zoals het overgrote deel van ons assortiment hebben wij dit spangereedschap voor u op voorraad. Hierdoor is de levertijd zeer kort. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, maken wij deze klaar voor verzending. Dit betekent dat u uw bestelling in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis heeft. Mocht dit niet snel genoeg zijn, dan bent u van harte welkom in onze vestiging in Rijssen om daar uw bestelling af te komen halen. Dit is tevens een mooie gelegenheid voor een nadere kennismaking met ons veelzijdige bedrijf.