fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

brand-logo Telesteps telescoopladders

Filters

Telesteps telescoopladder

Een Telesteps telescoopladder kan goed van pas komen als je op zoek bent naar een prettige manier om hogerop te komen. Voor verschillende klussen kan dit goed van pas komen. Als professional kun je er bijna niet onderuit komen om een telescoopladder te hebben. Daarbij is een Telesteps telescoopladder een goede optie om voor te kiezen. Vooral als je productief te werk gaat, is een telescoopladder niet te missen.

Het prettige aan een telescoopladder is dat deze ladders eerst relatief compact zijn, waarna ze makkelijk uit te vouwen zijn. Hierdoor bespaar je niet alleen ruimte, maar is het ook mogelijk om makkelijk hogerop te komen. Vooral als je simpele klussen op een hoogte moet uitvoeren, is het ideaal om gebruik te maken van de telescoopladder. Hier kun je een groot voordeel uithalen.

Wat is een Telesteps telescoopladder?

Het is als eerste belangrijk om te weten wat een Telesteps telescoopladder precies is. Dit kan soms lastig zijn om te weten. Het is een ladder die je uit kunt vouwen of in kunt klappen. Hierdoor is het mogelijk om minimale ruimte kwijt te zijn bij het opbergen van de ladder, maar flink de hoogte in te gaan. Dit is natuurlijk ideaal om voor te gaan als je op zoek bent naar de juiste ladder om gebruik van te maken.

Het is mogelijk om een Telesteps telescoopladder op verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je ervoor kiezen om deze te gebruiken voor zowel de bouw als industrie. Het is mogelijk om deze te gebruiken als een gewone rechte ladder, maar ook als dubbele trap. Op die manier is het mogelijk om deze op alle manieren te gebruiken waarop je dat passend vindt. Als professional is een telescoopladder daarom niet meer te missen om te hebben.

Waar op letten bij een telescoopladder?

Op het moment dat je een Telesteps telescoopladder wilt kopen, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Als eerste is het belangrijk om te letten op de lengte van de trap. Des te hoger je moet kunnen met de trap, des te langer deze moet kunnen uitklappen. Hierbij is het mogelijk om van tevoren te zien welke lengte de trap kan worden. Op die manier weet je ook direct of deze geschikt is voor je gebruik.

Daarnaast is het belangrijk om te letten op de inklapbaarheid van de telescoopladder. Het is ideaal als je deze zo ver mogelijk in kan klappen. Door hiervoor te zorgen, is het mogelijk om zo min mogelijk ruimte kwijt te zijn aan de ladder als je hem op wilt bergen. Voor veel mensen is dit natuurlijk erg belangrijk om voor te zorgen als je de ladder ook kwijt wilt kunnen.

Veilig met een Telesteps telescoopladder werken

Op het moment dat je met een Telesteps telescoopladder wilt werken, is het belangrijk om dit veilig te kunnen doen. Een telescoopladder is erg makkelijk te gebruiken. Ondanks dat is het wel belangrijk om dit veilig te doen. Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat je de ladder op een vlakke, stevige ondergrond plaatst. Hierdoor kan deze ook niet zomaar gaan wankelen.

Hierna is het mogelijk om je ene voet op de eerste sport te zetten en de andere op de grond. Hierna kun je de sport omhoog trekken tot je een klik hoort. De klik zorgt ervoor dat deze ook goed vastzit. Bij iedere sport moet je een klik horen, dan is de Telesteps telescoopladder altijd veilig om te gebruiken. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je oppast moet vloeistoffen. Op die manier kun je altijd veilig werken met een Telesteps telescoopladder.