fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Hogedrukreiniger Hogedrukreiniger

Filters

Een Dibo hogedrukreiniger kan goed van pas komen als je een oppervlakte goed schoon wilt maken. Vooral als je een hogedrukreiniger op de juiste manier gebruikt, is het mogelijk om op een prettige manier alles schoon te maken. Hier heb je natuurlijk wel de beste voor nodig. Daarom komt een Dibo hogedrukreiniger ook goed van pas. Op die manier kun je alles goed schoonmaken.

Het ideale aan een hogedrukreiniger is dat deze voor veel verschillende materialen te gebruiken zijn. Als je een bepaald materiaal hebt dat je schoon wilt hebben, is het mogelijk om dit met de hogedrukreiniger te doen. Voor veel verschillende situaties waarin je iets schoon wilt maken, is een Dibo hogedrukreiniger dan ook goed te gebruiken. Voor veel mensen kan het ideaal zijn om hier gebruik van te maken.

Wat is een Dibo hogedrukreiniger?

Als eerste is het handig om te weten wat een Dibo hogedrukreiniger precies is. Dit kan soms best lastig zijn om te weten. Een hogedrukreiniger is eigenlijk gewoon een machine die water onder een hoge druk naar buiten perst. Het water wordt via een speciaal spuitpistool naar buiten geleidt, zodat je het hier kunt gebruiken voor het reinigen van verschillende materialen en oppervlaktes. Op die manier wordt het schoonmaken een stuk makkelijker.

Een Dibo hogedrukreiniger is in te zetten voor veel verschillende klussen. Een hogedrukreiniger is een makkelijke manier om water te besparen tijdens het schoonmaken. Doordat het apparaat het water concentreert in één straal, is het mogelijk om hardnekkig vuil erg makkelijk eraf te krijgen. Je werkt hierdoor een stuk preciezer en ook een heel stuk effectiever. Het focussen van het water zorgt ervoor dat je minder water nodig hebt om alles helemaal schoon te krijgen. Dit is natuurlijk ideaal als je efficiënt schoon wilt maken.

Waar op letten bij een Dibo hogedrukreiniger?

Als je een Dibo hogedrukreiniger wilt kopen, zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. De drie punten waar je op moet letten, zijn de wateropbrengst, de werkdruk en het reinigende vermogen. De wateropbrengst houdt in hoeveel water de hogedrukreiniger per minuut of per uur verbruikt. Des te hoger de wateropbrengst, des te krachtiger de hogedrukreiniger is. Dit is een belangrijk punt om naar te kijken.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de werkdruk. Dit wordt aangegeven in bar en duidt eigenlijk op de druk die de hogedrukreiniger kan produceren. Des te hoger de druk is, des te makkelijker het wordt om vuil weg te spoelen. Als laatste heb je nog het reinigende vermogen. Dit is een combinatie van de wateropbrengst en de werkdruk. Als dit goed met elkaar in lijn staat, heb je een goede hogedrukreiniger gevonden om gebruik van te maken.

Beschrijving van onze producten

  • DiBO PW-C25 +150/9 Hogedrukreiniger: Deze compacte hogedrukreiniger is ideaal voor middelgrote reinigingsklussen. Hij is eenvoudig te hanteren en biedt uitstekende reinigingskracht voor thuisgebruik en lichte commerciële toepassingen.
  • DiBO ECN-S 130/10 Hogedrukreiniger: Deze robuuste hogedrukreiniger is ontworpen voor intensief gebruik. Hij biedt hoge prestaties en duurzaamheid, perfect voor professionele reinigingstaken.
  • DiBO ECN-S 210/15 Hogedrukreiniger: Een krachtige industriële hogedrukreiniger die ideaal is voor zware reinigingstaken. Hij heeft een hoge wateropbrengst en werkdruk voor maximale efficiëntie.
  • DiBO PW-H50 200/17 Warmwater Hogedrukreiniger (400V): Deze professionele warmwater hogedrukreiniger biedt diepe reiniging en is bijzonder efficiënt bij het verwijderen van hardnekkig vuil. Hij is robuust en betrouwbaar voor frequent gebruik.

Een Dibo hogedrukreiniger gebruiken

Het gebruiken van een Dibo hogedrukreiniger klinkt misschien heel lastig, maar is een stuk makkelijker dan je misschien denkt. Je kunt de reiniger makkelijk aansluiten op de tuinslang om op deze manier watertoevoer te hebben. Het gebruiken van de hogedrukreiniger zelf is eigenlijk best wel vanzelfsprekend. Je hebt nu eigenlijk gewoon een krachtige straal die alles makkelijk kan reinigen.

Het onderhoud van een Dibo hogedrukreiniger is wel belangrijk om rekening mee te houden. Als je de reiniger een tijdje niet meer gebruikt hebt, is het aan te raden om eerste een goede onderhoudsbeurt te doen. Dit kun je doen door de rubbertjes tussen de onderdelen even in te smeren met wat vetspray behandelen. Hierdoor gaat het water in het apparaat niks geks doen. In de winter is het belangrijk om antivries te gebruiken op je hogedrukreiniger, zodat er geen water in gaat vriezen. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor je Dibo hogedrukreiniger.