fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Bandenbrug Bandenbrug

Filters

De Falco bandenbrug kan goed van pas komen als je op zoek bent naar een manier om een voertuig te poetsen of te repareren. De bandenbrug biedt een makkelijke mogelijkheid om het voertuig de lucht in te krijgen zodat je je werkzaamheden op de juiste manier uit kunt voeren. Voor veel garages is het ideaal om een Falco bandenbrug te hebben om gebruik van te maken.

Het is misschien niet goedkoop om aan te schaffen, maar een Falco bandenbrug is wel een ideale investering om voor de lange termijn te maken. In verhouding met een hefbrug neemt een bandenbrug aanzienlijk minder ruimte in, waardoor het makkelijker is om hiermee te beginnen. Het is in een garage essentieel om een manier te hebben om voertuigen van de grond af te heffen. De makkelijkste manier om dit te doen, is met een hef- of bandenbrug.

Wat is een Falco bandenbrug?

Natuurlijk is het wel zo handig om te weten wat een Falco bandenbrug precies is. Dit kan soms lastig zijn om te weten. Een Falco bandenbrug is precies wat de naam zegt; een bandenbrug van het merk Falco. Een bandenbrug wordt ook wel een poetsbrug genoemd. Dit komt omdat deze veel gebruikt wordt voor het poetsen van voertuigen. Daarnaast zijn ze ook erg handig voor reparaties die uitgevoerd moeten worden.

Een bandenbrug tilt een voertuig door middel van een plateau op. De werking van het apparaat is heel simpel; je zet het voertuig op de brug en zorgt ervoor dat deze goed vast staat. Vervolgens kun je op de knop drukken zodat deze omhoog gaat. Hierna is het mogelijk om het schoonmaken of repareren van de auto uit te voeren en hem weer te laten zakken. Door dit op deze manier aan te pakken, is het mogelijk om makkelijk aan een auto te werken.

Waar op letten bij een Falco bandenbrug?

Als je een Falco bandenbrug aan wilt schaffen, zijn er wel een aantal punten om rekening mee te houden. Als eerste is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht dat de brug aankan. Op het moment dat je met zwaardere voertuigen werkt, is het belangrijk dat je bandenbrug hier ook op gemaakt is. Voor het heffen van busjes heb je bijvoorbeeld een krachtigere bandenbrug nodig dan voor een personenauto.

Verder is het handig om te kijken naar de veiligheid bij een bandenbrug. Aangezien je werkt met hele zware voertuigen, is het belangrijk om voor voldoende veiligheid te zorgen. Bij een Falco bandenbrug kun je daarom verschillende hulpmiddelen vinden om de veiligheid te verbeteren. Zo zit er een speciaal systeem in dat ervoor zorgt dat zelfs als de stroom uitvalt dat de bandenbrug nog op de hoogte blijft. Op die manier voorkom je gevaarlijke situaties.

Waar komt een bandenbrug van pas?

Een bandenbrug kan op verschillende manieren goed van pas komen. Vooral voor een garage is het ideaal om deze te hebben. Een bandenbrug zorgt er namelijk voor dat je makkelijk een voertuig omhoog kunt gaan tillen zodat je eronder kunt kijken. In de garage is het erg belangrijk om een bandenbrug te hebben om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Voor een transportbedrijf komt dit vaak ook erg goed van pas. Hierdoor is het voor deze bedrijven mogelijk om reparaties zelf uit te voeren die anders erg duur worden. Dit is natuurlijk erg belangrijk om voor te zorgen bij het transport van goederen. Als laatste is het ook als particulier mogelijk om een bandenbrug aan te schaffen als je veel ruimte hebt en graag klust aan verschillende voertuigen. Voor sommige situaties is de Falco bandenbrug onmisbaar.