fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Afkortzaagmachine Afkortzaagmachine

0 resultaten
Sorteer op
Er zijn geen resultaten
Filters

Scheppach afkortzaagmachines

Zeg je houtbewerking, dan zeg je Scheppach. Deze fabrikant levert u het neusje van de zalm als het gaat om houtbewerkingsmachines. Dit merk bied u een brede range machines, waartoe natuurlijk ook de Scheppach afkortzaagmachines behoren. Scheppach afkortzaagmachines horen thuis in elke professionele werkplaats, maar zeker ook in garage, schuur of werkplaats van de doe het zelver die hoge eisen stelt aan zijn gereedschap. Bekijk hieronder het volledige aanbod afkortzaagmachines van Scheppach.

Nauwkeurig op maat afzagen

Scheppach afkortzaagmachines kunt u niet gebruiken voor al uw zaagwerkzaamheden. Een afkortzaagmachine is bedoeld voor heel specifiek zaagwerk, namelijk het nauwkeurig op maat afzagen van met name houten balken. Voor het op maat zagen van plaatmateriaal zijn deze zaagmachines minder geschikt. Echter kunnen deze machines ook gebruikt worden voor het op maat afzagen van buizen of kokers. Uiteraard is het belangrijk dat u het zaagblad aanpast aan het af te zagen materiaal. Vanzelfsprekend heeft Kippers Rijssen zaagbladen voor elk materiaal in het assortiment opgenomen.

Verschillende typen Scheppach afkortzaagmachines

Zoals u van Kippers Rijssen gewend bent en mag verwachten, voeren wij verschillende typen afkortzaagmachines van dit merk in ons assortiment. U verwacht immers keuzevrijheid en daarnaast is de ideale afkortzaagmachine voor u niet per definitie ook de meest geschikte voor iemand anders. We lichten er graag een aantal Scheppach afkortzaagmachines voor u uit.

De SCHEPPACH AFKORTZAAG HM80L is de meest voordelige machine uit de range afkortzaagmachines van Scheppach. Deze machine werkt uiterst prettig en is bovendien zeer compact van formaat. Deze machine is uitgerust met een laser, zodat u altijd goed zicht heeft op de zaagsnede.

De SCHEPPACH UNIVERSELE KAP- TREKZAAG HM80MP is het paradepaardje van Scheppach. Deze zeer krachtige machine is, net zoals de HM80L, voorzien van een laser. Het krachtige zaagblad zaagt met het grootste gemak verschillende materialen waaronder koper, aluminium, metaal, plastic en natuurlijk hout. 

Naast de afkortzaagmachines voor houtbewerking beschikken we over:

Scheppach afkortzaagmachines kopen

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom in Rijssen voor het kopen van Scheppach afkortzaagmachines. Natuurlijk zijn ook alle typen voor u beschikbaar in onze webwinkel. Alle informatie die u nodig heeft voor het kiezen van de juiste machine hebben wij overzichtelijk samengebracht bij elk type afkortzaagmachine. U vindt deze door te klikken op het type van uw interesse. Vergeet u niet om (extra) zaagbladen mee te bestellen? Tot slot attenderen wij u nog graag op een praktische accessoire voor de Scheppach afkortzaagmachines, namelijk een robuust en stabiel onderstel.

Voor vragen staat onze klantenservice u graag te woord!