fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Kettingzaagslijper Kettingzaagslijper

1 resultaten
Sorteer op
Filters

Kettingzaagslijper

Elke zaag kan bot worden en waarom zou dit dan niet gelden voor een kettingzaag? Ook een kettingzaag kan immers bot worden en u merkt snel genoeg wanneer dit het geval is. Het is dan niet nodig om deze zaag van een nieuwe ketting te voorzien. Met behulp van een kettingzaagslijper scherpt u de ketting en natuurlijk koopt u ook deze machine bij Kippers Rijssen.

Een precisieklus

Een kettingzaagslijper is een uiterst efficiënte machine. U kunt de ketting van de kettingzaag ook met de hand slijpen, maar dit is toch wel een behoorlijk tijdrovend proces. Kiezen voor het slijpen met behulp van een machine is veel minder tijdrovend en bovendien is het resultaat een veel scherper geslepen ketting. En hier is het natuurlijk uiteindelijk allemaal om te doen.

We gaan ervan uit dat wanneer u interesse heeft in deze machine u ook enige ervaring hebt in het werken met kettingzagen. Een kettingzaagslijper is immers niet een machine die u aanzet om ‘even de ketting te slijpen’. Ook met behulp van deze machine blijft dit een precisieklus. Hierbij is het belangrijk dat u weet wat u doet. Zo moet een machine als deze goed worden ingesteld. Denk hierbij aan onder andere het instellen van de gradenhoek van de ketting en het instellen van de invalshoek van de slijpschijf.

Scheppach kettingzaagslijper

Het Duitse merk Scheppach is groot geworden door zijn uitstekende reputatie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om de Scheppach kettingzaagslijper in ons assortiment op te nemen. De Scheppach kettingzaagslijper blinkt uit in bedieningsgemak en wordt geleverd inclusief veiligheidsbescherming. Het is een zeer compacte machine, waardoor deze ook op locatie kan worden ingezet. Scheppach biedt niet alleen kettingzaagslijpers maar ook:

Kettingzaagslijper kopen

U koopt de Scheppach kettingzaagslijper natuurlijk snel en gemakkelijk in onze webwinkel. Natuurlijk hebben wij alle specifieke productinformatie weer voor u bijeen gebracht bij het artikel zelf. Wij leveren deze machine binnen vijf werkdagen aan u uit. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op uw bestelling. En de prijs is natuurlijk, als altijd bij Kippers Rijssen, scherp en voordelig!

Voor vragen over deze specifieke machine neemt u contact op met onze klantenservice.