fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Schuurmachines Schuurmachines

Filters

Schuurmachines van Scheppach

Schuurmachines zijn er in veel verschillende typen. Zo onderscheiden we onder andere bandschuurmachines, schijfschuurmachines, wand –en plafond schuurmachines en natuurlijk zijn er ook machines die verschillende typen combineren in één apparaat. In de webwinkel van Kippers Rijssen vind u een ruim assortiment schuurmachines tegen voordelige prijzen. Ook een praktische slijp –en polijstmachine ontbreekt niet in ons assortiment. Bekijk hieronder het volledige aanbod dat wij voor u op voorraad hebben.

De verschillende typen nader toegelicht

Zoals gezegd zijn er verschillende typen schuurmachines op de markt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze lichten wij er graag een aantal uit.

Vlakschuurmachines:

Dit type schuurmachine wordt voornamelijk gebruikt voor het schuren van grote oppervlakten. Denk hierbij aan deuren, een kast, maar ook aan bijvoorbeeld een boeiboord. Het soepel bewegende schuuroppervlak zorgt ervoor dat je met relatief weinig inspanning een mooi en net resultaat boekt.

Bandschuurmachines:

Een bandschuurmachines is echt bedoeld voor het wat zwaardere werk. Vaak zijn deze machines wat minder makkelijk te bedienen, dus enige ervaring of kennis van het apparaat is een pré. Deze krachtige machines kennen een hoge draaisnelheid en schuren hierdoor een behoorlijk laag hout weg. Wanneer je deze machine niet goed onder controle hebt, loop je de kans dat er teveel weggeschuurd wordt. De rondlopende schuurbladen zijn in diverse structuren verkrijgbaar (van fijn tot grof) en eenvoudig op de machine te plaatsen.

Wand –en plafond schuurmachines:

Zoals de naam natuurlijk al verraadt zijn deze schuurmachines speciaal ontworpen voor het schuren van wanden en plafonds. Deze machines hebben over het algemeen een groot schuuroppervlak en zijn vaak voorzien van een stofzak die het ergste vuil opvangt. Vaak behoort een lange steel tot de basisuitrusting van deze machines, zodat je ook gemakkelijk bij de moeilijk te bereiken plekken kunt komen.

Scheppach, de nummer één in schuurmachines

Het Duitse merk Scheppach behoort kwalitatief gezien tot de beste merken als het gaat om houtbewerkingsmachines. Bovendien kennen Scheppach machines een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Dit is voor Kippers Rijssen reden genoeg om te kiezen voor dit merk. Op deze manier bent u namelijk altijd verzekerd van de beste kwaliteit, zonder dat u hiervoor diep in de portemonnee moet tasten. De technische productspecificaties vind u door te klikken op de schuurmachine die uw interesse heeft.

Heeft u vragen over deze machines of over één van de andere artikelen uit ons assortiment? De verkoopspecialisten van Kippers Rijssen helpen u graag verder!