fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Stroomgenerator Stroomgenerator

0 resultaten
Sorteer op
Er zijn geen resultaten
Filters

Scheppach stroomgenerator

Ooit was er een tijd waarin de stroom –en energievoorziening nog niet het hedendaagse niveau had. Het kwam toentertijd dan ook best wel eens voor dat de stroom uitviel. Dat was vervelend, maar eigenlijk ook niet meer dan dat. Vandaag de dag ligt dit wel even anders. Wij zijn niet meer gewend aan stroomuitval en bovendien zijn we meer dan ooit afhankelijk van elektriciteit. Een stroomgenerator biedt gelukkig uitkomst als er toch een keer een flinke stroomstoring is.

Mobiel apparaat

Het is erg prettig als een stroomgenerator een compacte machine is. Dit zorgt er namelijk voor dat u feitelijk een mobiele stroomvoorziening heeft en dit is wel zo praktisch. Zeker als u op vakantie bent met de camper of caravan. In bepaalde Europese landen zijn storingen in het elektriciteitsnetwerk nog aan de orde van de dag. Het is dan prettig als je kan terugvallen op een stroomgenerator.

Ook voor de zakelijke klant kan een stroomgenerator een uitkomst zijn. Dit kan het geval zijn als u op markten of braderieën staat en een plaats toegewezen heeft gekregen waar u zelf voor stroom dient te zorgen. Met een tankcapaciteit van maar liefst vier liter heeft u met behulp van de stroomgenerator uit ons assortiment de stroomvoorziening voor een behoorlijke tijd op orde.

Scheppach stroomgenerator

Betrouwbaarheid is uiteraard één van de belangrijkste factoren als het gaat om de elektriciteitsvoorziening. De Scheppach stroomgenerator mag gerust gerekend worden tot één van de betrouwbaarste generatoren die er zijn. Dit is dan ook de reden dat wij ervoor hebben gekozen om de generator van deze fabrikant in ons assortiment op te nemen. Alle productspecificaties, waaronder ook de technische details, kunt u vinden door te klikken op de productfoto. Deze machine is eenvoudig in gebruik en door het compacte formaat vrijwel overal te plaatsen.

Scheppach beschikt over een ruim assortiment waaronder:

Bestel uw eigen mobiele elektriciteitsunit vandaag nog in onze webwinkel. Heeft u over dit artikel, of over één van onze andere artikelen, nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen.