fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Trilplaat Trilplaat

0 resultaten
Sorteer op
Er zijn geen resultaten
Filters

Scheppach trilplaat

Het aanleggen van fraai straatwerk is waar vakwerk. Maar zelfs de beste vakman kan niet zonder goed gereedschap en zonder goede machines. Een trilplaat is onmisbaar bij het aanleggen van straatwerk. Er is nogal wat keus wat betreft merken en daarmee ook in kwaliteit van de machines. Gelukkig kiest Kippers Rijssen altijd alleen voor de beste kwaliteit. Geen wonder dus dat u in onze webwinkel de Scheppach trilplaat aantreft.

Praktisch en compacte trilplaten

Een machine hoeft niet altijd groot en onhandelbaar te zijn om goede prestaties te kunnen leveren. De trilplaat van Scheppach is hier een meer dan uitstekend voorbeeld van. Dankzij de compacte uitvoering is het een machine die makkelijk past in een bestelbus of aanhanger. Op de plaats van bestemming aangekomen rijd u deze machine gemakkelijk naar de locatie waar er gewerkt moet worden dankzij de stevige wielen die eronder gemonteerd zijn. De voorwaartse snelheid van 25 meter per minuut is zonder meer goed te noemen. Mede hierdoor zijn de trilplaten van deze fabrikant uitermate geschikt voor het aanleggen van terrassen en opritten.

Slagkracht van een trilplaat

De capaciteit van een trilplaat wordt altijd weergegeven in ‘kilo Newton’. Dit wordt ook wel de slagkracht van een trilplaat genoemd. Om u een beeld te vormen, één kilo Newton is ongeveer 100 kilo aan op de ondergrond uitgeoefende kracht. Het ligt voor de hand dat u voor een klus als het aanleggen van een terras een trilplaat met een relatief lage slagkracht kunt gebruiken. Een oprit daarentegen wordt zwaarder belast en zal daardoor steviger aangetrild moeten worden. Uiteraard biedt Kippers Rijssen u ook keuze in slagkracht. Kijkt u hiervoor bij de productspecificaties van de verschillende typen.

Naast Trilplaten bieden we bij Kippers een ruim assortiment van Scheppach aan, denkt u aan:

Denk aan uw gehoor

Het werken met deze machines is een behoorlijke belasting voor uw gehoor, omdat ze nu eenmaal relatief veel geluid produceerden. U doet er dan ook goed aan om gehoorbescherming te dragen. Uiteraard vind u dit soort preventieve accessoires en hulpmiddelen ook in de webwinkel van Kippers Rijssen. U kunt deze accessoires direct mee bestellen met uw bestelling en natuurlijk zorgen wij ervoor dat u uw bestelling snel geleverd krijgt!