• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Klauwplaten

Klauwplaten

Voor het bewerken van metaal kunt u eenvoudigweg niet zonder draaibank. Een belangrijk en essentieel onderdeel van deze draaibank is de klauwplaat. In deze klauwplaten wordt namelijk het stuk te bewerken metaal vastgeklemd, zodat dit op een veilige en verantwoorde manier bewerkt kan worden. Kies altijd voor de beste kwaliteit klauwplaten voor het beste resultaat. Natuurlijk bent u hiervoor bij Kippers Rijssen aan het juiste adres. Zie hieronder het volledige assortiment van dit specifieke onderdeel.

Drieklauwplaat

De meest gebruikte klauwplaten zijn de zogenaamde drieklauwplaten. Ook deze drieklauwplaat bevestigt u op de hoofdas van de draaibank. De drie klauwen van dit type klauwplaat kunt u individueel of allemaal tegelijk aanspannen. Is dit laatste het geval, dan heeft u te maken met zelf centrerende klauwplaten. Dit type hebben wij in ons assortiment opgenomen. Hierdoor is het mogelijk dat u het te bewerken metaal met één beweging van de sleutel kunt vastzetten.

Watano klauwplaten

Het is al even genoemd, maar net als Kippers Rijssen kiest u toch ook enkel en alleen voor de allerbeste kwaliteit gereedschappen, machines en onderdelen? Maak hierop geen uitzondering als het gaat om zo’n belangrijk en essentieel onderdeel als klauwplaten. Het is dan ook niet voor niets dat wij voor dit onderdeel heel bewust hebben gekozen voor het merk Watano. Dit merk heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en prijs. De Watano klauwplaten zijn allen gemaakt van gietijzer en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Een set wordt compleet geleverd, dus inclusief grondbekken, harde omkeerbekken, sleutel en montagebouten.

Kippers Rijssen is totaalleverancier van metaalbewerkingsmachines waaronder:

Kippers Rijssen, ook uw totaalleverancier

Naast dit specifieke onderdeel heeft Kippers Rijssen u nog veel meer te bieden. U vindt bij ons alles op het gebied van gereedschap, machines en werkplaatsinrichting. Kies ook voor Kippers Rijssen als uw totaalleverancier en ervaar niet alleen onze topkwaliteit en voordelige prijzen, maar zeker ook onze verregaande service. Bij vragen staan onze verkoopspecialisten u bovendien graag te woord en denken met u mee in praktisch haalbare oplossingen.