• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Schuurbanden

Schuurbanden

Metaal bewerken is een vak, één van de weinige ambachten die er vandaag de dag nog bestaan. Metaal bewerken vereist niet alleen vakmanschap, maar natuurlijk ook de juiste machines, gereedschap en accessoires om dit op de juiste, lees: professionele, manier te kunnen doen. Bovendien is afwerking belangrijk. Schuurbanden zijn in de metaalbewerking simpelweg onmisbaar. En waar vind u deze? Natuurlijk bij Kippers Rijssen. Check hier het volledige aanbod!

Verschillende typen schuurbanden

Het is te gemakkelijk om te denken dat u voor elke specifieke klus kunt volstaan met dezelfde soort schuurband. Universele schuurbanden bestaan dan ook eigenlijk niet. Het is dan ook erg belangrijk om te weten welk type schuurband een bepaalde klus nodig heeft om tot een mooi eindresultaat te komen. Materiaal en grootte van de korrel zijn hierbij bepalende factoren. Wij gaan ervan uit dat u als zakelijke professional weet welke schuurbanden u nodig heeft. Wij hebben elke schuurband dan ook voorzien van die info die belangrijk is om de juiste keuze te kunnen maken. Twijfelt u? Dan staan de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen u graag te woord om met u mee te denken.

Andere artikelen in deze categorie

In de categorie schuurbanden hebben wij nog een aantal andere artikelen ondergebracht. Stuk voor stuk zijn dit accessoires/tools en gereedschap dat gebruikt wordt bij het bewerken van metaal. Denkt u hierbij onder andere aan artikelen als:

  • Slijpsteenafrichter met sterwiel
  • Slijpstenen
  • Schuurvlies
  • Lamellenschijven
  • Optionele rollen voor profiel –en pijpuitslijters

Voor deze artikelen geldt hetzelfde als voor de schuurbanden, want ook hier hebben we elk artikel weer voorzien van een productomschrijving, waarbij technische specificaties natuurlijk niet ontbreken.

Maar ook beschikken over andere metaalbewerkingsproducten:

Schuurbanden kopen

Of het nu specifiek om schuurbanden gaat of om één van de vele andere artikelen uit ons assortiment, u bestelt ze snel, voordelig en heel eenvoudig in onze webwinkel. Het merendeel van de bestellingen die bij ons binnenkomen leveren wij vaak direct de volgende (werk)dag al uit. Is dit om wat voor reden dan ook toch niet snel genoeg? Dan bent u van harte welkom in onze fysieke vestiging in Rijssen.