• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Taparmen

Taparmen

Op eenvoudige wijze een draad in een boring maken? Dan is een zogenaamde taparm een machine waar u eenvoudigweg niet buiten kunt. Uiteraard heeft Kippers Rijssen ook deze machines voor in het assortiment opgenomen. U heeft de keus uit verschillende modellen die uiteraard overzichtelijk zijn samengebracht in onze webwinkel. Bekijk ons gehele aanbod taparmen hieronder.

Pneumatische taparmen

Kippers Rijssen heeft er heel bewust voor gekozen om pneumatische taparmen in het assortiment op te nemen. Het voordeel van een pneumatische taparm is de gunstige prijs-kwaliteit verhouding van deze machines. Uiteraard zijn er ook nadelen aan deze machines verbonden. Zo maakt de pneumatische variant iets meer lawaai dan de elektrische of hydraulische variant. De nadelen wegen echter niet op tegen de voordelen en het is dan ook niet vreemd dat de pneumatische taparmen tot de meest verkochte modellen mogen worden gerekend.

Alle informatie overzichtelijk samengebracht

Het gaat hier wat ver om elk type taparm tot in detail te beschrijven. U zou door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij ervoor gekozen om elk model apart te voorzien van een zeer gedetailleerde productomschrijving. Uiteraard ontbreken de productfoto’s hierbij niet. Bovendien hebben wij ook alle technische details en productspecificaties bij het betreffende model vermeld. Dit alles bij elkaar helpt u bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Zij beantwoorden niet alleen uw vragen, maar helpen u ook graag bij het maken van de juiste keuze. Zij kunnen u ook verder helpen met:

Taparmen bestellen

Wanneer u de best bij u passende taparm heeft gevonden is het bestellen ervan in onze webwinkel eenvoudig. In slechts een beperkt aantal handelingen wordt u door het bestel –en betaalproces geleid. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zorgen wij dat deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Uiteraard kunt u in veel gevallen uw bestelling ook af komen halen in onze fysieke vestiging in Rijssen.