• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

METALWORKS

METALWORKS lasapparaten
De Metalworks lastoestellen maken gebruik van hoogperformante stroominverters. Hierdoor maken we komaf met alle nadelen van transformator toestellen.

Een METALWORKS machine geeft u veel voordelen:

Zeer licht en compact:
De pluimgewichten tot 200amp. bieden u een hoog werkcomfort en mobiliteit. Met een aluminium koffer komt en werkt u vlot tot in moeilijk bereikbare plaatsen.

Hoge inschakelduur:
Sneller werken, en dus minder tijdverlies. De performante electronica garandeert een lage warmteontwikkeling, waardoor de toestellen kunnen blijven werken, ook op hoge lasstroom.

Perfecte lasresultaten:
Hoogfrequente inverters zorgen voor een constante en stabiele vlamboog, met een perfecte inbranding en lasnaaduiterlijk als resultaat. Door de complete en gebruiksvriendelijke totaalcontrole over de digitale lasparameters zijn deze machines inzetbaar in elke omgeving. Hot start, Anti stick en arc force maken het elektrodelassen heel eenvoudig voor elke lasser

Energiebesparend:
De processor gestuurde micro-electronica wekt op energie-efficiente wijze de lasstroom op.

Kunnen tegen een stootje:
METALWORKS machines zijn bestand tegen spatwater, stof en metaalstof door een printplaatcoating. De hoge schok- en krasbestendigheid, en de verzonken bedieningsknoppen maken deze machine perfect inzetbaar in de moeilijkste omstandigheden. Netstroompieken of onstabiele stroom van verlengkabels vormen geen enkel probleem.

Combinatiemachines:
Twijfelt u tussen MMA, MIG of TIG lassen? Elke Metalworks machine kan 2 of meer lasfuncties tegelijk aan, wat uw werkcomfort en tijdbesparing aanzienlijk verhoogt. Bovendien kunt u sterk besparen op de machines en op de ruimte in de werkplaats.

Design:
Draagbare machines met weloverwogen, gestroomlijnd design voor het ongehinderd werken zonder tijdverlies.