• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Montagestoelen

Montagestoelen

Er was ooit een tijd dat u zich in de meest vreemde bochten moest wringen om onder uw auto te kunnen sleutelen. Gelukkig liggen deze tijden alweer ver achter ons. Vandaag de dag is ergonomisch werken een actueel thema. Montagestoelen passen hier uitstekend in en stellen u in staat om met minder fysieke belasting aan/onder auto’s te sleutelen. Bekijk hier ons volledige assortiment.

Wat zijn montagestoelen precies?

Montagestoelen zijn speciaal bedoeld voor het in een meer comfortabele houding sleutelen aan auto’s. Deze stoelen zijn met name erg prettig en comfortabel wanneer er aan het chassis van auto’s gewerkt moet worden en u niet de beschikking heeft over een hefbrug. Het is overigens niet zo dat deze ergonomische hulpmiddelen enkel en alleen ingezet kunnen worden voor het sleutelen aan auto’s. Natuurlijk kunnen deze ook gebruikt worden voor andere werkzaamheden als schilderen of schuren et cetera. Rode draad hierin is dat u montagestoelen gebruikt om comfortabel te werken en om fysieke overbelasting tegen te gaan.

Verschillende soorten montagestoelen

Dit ergonomisch hulpmiddel is in veel verschillende vormen verkrijgbaar. We lichten er graag een aantal voor u uit. Allereerst is daar de montagestoel in de vorm van een ligbed. Deze is specifiek bedoeld voor het sleutelen onder auto’s. De robuuste wielen onder dit ligbed zorgen ervoor dat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan het comfort, zodat u niet ‘op een harde plank’ ligt.

De tweede variant van de montagestoel waar we even kort op inzoomen is de monteurskruk. Ook deze is in verschillende varianten verkrijgbaar en een aantal ervan zijn in hoogte verstelbaar. De zit is comfortabel en ook hier zorgen robuuste wielen er voor dat u zich snel en gemakkelijk kunt verplaatsen.

De derde variant is de montagekruk met laden. Dit is een uiterst praktische montagestoel, omdat deze de mogelijkheid biedt om een behoorlijk arsenaal aan gereedschap mee te nemen. Hierdoor heeft u al het gereedschap dat u nodig heeft overzichtelijk bij de hand.

Naast de Montagestoelen bieden wij nog een veel groter assortiment voor in de werkplaats:

Montagestoelen kopen

Montagestoelen kopen doet u natuurlijk in onze webwinkel. Alle modellen hebben wij voor u op voorraad, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op de levering ervan. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook langskomen in onze fysieke vestiging in het Overijsselse Rijssen om de montagestoelen uit te testen.