• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Motormovers

Motormovers

Hoewel een motor van nature natuurlijk een heel wendbare machine is, is dit in de praktijk niet altijd het geval. Wanneer er namelijk aan een motor gesleuteld moet worden, kan het verplaatsen ervan wel eens praktische problemen opleveren. Deze praktische problemen zijn heel eenvoudig het hoofd te bieden door gebruik te maken van zogenaamde motormovers. Een motormover is een uiterst effici├źnt en praktisch hulpmiddel waarbij u een motor met minimale fysieke inspanning kunt verplaatsen. 

Compacte motormovers

De motormovers uit het assortiment van Kippers Rijssen zijn uiterst compact. Hierdoor nemen ze nauwelijks (kostbare) ruimte in beslag. Een groot voordeel, aangezien het in menig garage of werkplaats vaak een drukte van belang is. U kunt deze dan ook eenvoudig ophangen aan de wand, waardoor ze een vaste duidelijke plaats hebben in uw garage of werkplaats.

Veilig werken met motormovers

Gebruik maken van motormovers betekent dat u kiest voor veilig werken. De motor is op deze manier niet alleen veel gemakkelijker te verplaatsen, maar ook veiliger. De movers zijn voorzien van stevige, robuuste zwenkwielen, waardoor het ook eenvoudig manoeuvreren is in beperkte ruimtes. Het is hierbij overigens wel belangrijk om de capaciteit van de motormover niet te overschrijden. De capaciteit is niets anders dan het maximale gewicht waarmee u de mover mag belasten. Voor lichtere motoren is er de Motormover rangeerder klein, goed voor een capaciteit van 150 kilo. Voor de zwaardere motoren kiest u de Motormover MW 500kg die, zoals de naam al verraadt, goed is voor een maximale belastbaarheid van 500 kilo.

Bij Kippers Rijssen beschikken we over een ruim assortiment:

Motormovers kopen

Het kopen van motormovers voor uw garage, werkplaats of schuur doet u natuurlijk in de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel van Kippers Rijssen. Vanzelfsprekend en zoals u van ons gewend bent van de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast deze hulpmiddelen is wellicht ook een motorheftafel voor u een interessante toevoeging aan uw werkplaats of garage. Uiteraard heeft Kippers Rijssen ook deze specifieke werkplaatsinrichting voor u in een groot aantal verschillende modellen in het assortiment opgenomen.