• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Motorsteunen

Motorsteunen

Een motor behoort tot de zwaarste onderdelen van een auto. Het is dan ook logisch dat u wel enige hulp kunt gebruiken wanneer u werkt aan een motorblok of wanneer deze verplaatst moet worden. Deze hulp bestaat in dit geval uit zogenaamde motorsteunen. Dit zijn zeer praktische hulpmiddelen waar geen enkele werkplaats of garage buiten kan. Voordelig motorsteunen kopen? Dit doet u in de webwinkel van Kippers Rijssen. Het adres voor al uw werkplaatsinrichting, machines en gereedschappen.

Robuust en degelijk

Motorsteunen zijn feitelijk heel eenvoudige hulpmiddelen, maar daardoor niet minder praktisch. De verschillende modellen uit ons assortiment hebben een aantal dingen gemeen. Deze gemeenschappelijke factoren zijn dat ze zeer robuust en degelijk zijn uitgevoerd. Hierdoor hebben ze een lange levensduur. Bovendien zijn ‘onze’ motorsteunen zeer compact. Hierdoor nemen ze maar weinig ruimte in beslag. Dit is absoluut een groot voordeel, aangezien de meeste werkplaatsen en garages relatief beperkt zijn qua ruimte. Wanneer we inzoomen op het werken met deze hulpmiddelen dan valt direct op hoe eenvoudig deze in het gebruik zijn. Bovendien zijn twee van de modellen verrijdbaar met behulp van degelijke en robuuste zwenkwielen. Een laatste model motorsteun dat we onder uw aandacht willen brengen is de motorbrug. Deze motorbrug plaatst u snel een eenvoudig boven de motor in de auto, is bovendien verstelbaar en mede daardoor ideaal voor werkzaamheden aan motorblok en/of versnellingsbak.

Veilig werken

Motorsteunen zijn niet alleen heel praktisch in het gebruik, maar dragen ook bij aan een veilige werkomgeving. Toch is het zaak om de veiligheid niet uit het oog te verliezen wanneer u werkt met deze hulpmiddelen. Zo is er namelijk een grens aan de maximale belastbaarheid van deze tools. Maakt u zich wat dit betreft geen zorgen, want ook hierin heeft u de nodige keus. Kijkt u bij de motorsteun die uw interesse heeft even bij de productspecificaties om te zien wat deze maximale capaciteit is. Overschrijdt deze nooit, want dit kan verregaande gevolgen hebben!

Naast de motorsteunen beschikken we bij Kippers over andere werkplaatsbenodigdheden:

De beste kwaliteit en niets minder dan dat!

Kippers Rijssen kiest alleen voor de allerbeste kwaliteit en neemt, net als u, met minder geen genoegen. Dit is dan ook de reden waarom wij hebben gekozen voor de motorsteunen van het merk Mammuth. Deze fabrikant staat al jaren aan de top en staat bovendien te boek als een merk met een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. En dit is natuurlijk helemaal het geval als u deze motorsteunen koopt in de webwinkel van Kippers Rijssen!