• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Olie distributie

OLIE DISTRIBUTIE

Elke werkplaats of garage heeft dagelijks te maken met olie. Olie is immers het smeermiddel van een motor en waar zouden we zijn zonder? Aan het werken met olie zijn vandaag de dag nogal wat milieuregels en procedures verbonden. Een aantal van deze regels komen voor uit wetgeving. Het is dan ook belangrijk dat u de juiste tools gebruikt voor het werken met en het verwerken van olie. Onder de noemer “olie distributie” heeft Kippers Rijssen hiertoe voor u een uitgebreid assortiment producten opgenomen in de webwinkel. 

Wat valt er onder olie distributie?

Olie distributie heeft in een werkplaats of garage alles te maken met het verwerken van en het werken met olie. Er vallen dan ook verschillende artikelen en/of producten in deze categorie. Hierbij moet u denken aan onder andere:

  • Opslagtanks
  • Olie (het product zelf)
  • Jerrycans
  • Trechters

Opslagtanks zijn misschien wel het meest aansprekende voorbeeld van olie distributie. Deze opslagtanks worden namelijk gebruikt voor het transporten van o.a. olie, diesel en benzine. Uiteraard ontbreekt een pomp niet bij deze tanks. Ook voor het product zelf, olie dus, heeft Kippers een ruim assortiment tegen scherpe prijzen te bieden. Dit zelfde geldt voor praktische hulpmiddelen als jerrycans en trechters. Kippers Rijssen is de totaalleverancier van alles wat te maken heeft met het werken met en het verwerken van olie.

Bestel snel en voordelig in de webwinkel

Alle artikelen die vallen in de categorie olie distributie bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. Het overgrote deel van deze artikelen hebben wij op voorraad , waardoor wij u korte levertijden kunnen garanderen. Zo heeft u in verreweg de meeste gevallen uw bestelling al binnen twee werkdagen in huis. Let ook eens op de scherpe prijzen die Kippers Rijssen rekent. Genoeg reden om ook eens verder te kijken dan de artikelen die vallen onder olie distributie. Kippers heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap, werkplaatsinrichting en machines voor zowel de professionele vakman als de professionele doe-het-zelver.