• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
 • Volgende werkdag geleverd!
 • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Olie

Olie kopen bij Kippers

Waarvoor kun je olie gebruiken?

Olie is een grondstof die voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Olie is een stroperige vloeistof die niet/nauwelijks met water mengt. Er bestaan verschillende soorten olie. Denk hierbij aan plantaardige olie, dierlijke olie of etherische olie. De olie die wij bij Kippers aanbieden dienen voor onder andere het volgende:

 • Smeermiddel motor
 • Gebruik voor compressor
 • Vloeistof dat oververhitting van de auto voorkomt
 • Bescherming tegen corrosie
 • Voorkomen slijtage
 • Koelen zaagketting van kettingzaag
 • Schoonhouden motor
 • Verspanen van moeilijk bewerkbare staalsoorten

Assortiment van olie bij Kippers

Bij Kippers bieden wij een breed assortiment aan olieproducten aan. Deze hebben allen diverse toepassingen. Hieronder de producten die wij aanbieden:

 1. Compressorolie EUROL ISO
  Deze olie beschikt over anti-wear eigenschappen, heeft een laag stolpunt en de formidabele oxidatie stabiliteit. Dit zorgt voor een gegarandeerde werking van de compressor. Ook wordt het water snel afgescheiden en worden filters niet geblokkeerd.
  - Inhoud: 1 Liter

 2. Koelvloeistof Eurol
  Een duurzame koelvloeistof door de combinatie van ethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren. Kan gemengd worden met alle mogelijke commerciële koelvloeistoffen op basis van ethyleenglycol zonder risico op een reductie in koelcapaciteit of verminderde koelcapaciteit. Daarnaast zorgt de afwezigheid van nitriet, amine, boraat, fosfaat en silicaat voor een schoner milieu.
  - Inhoud: 5 Liter
  - Levensduur: 5 jaar
  - Temperatuur: - 36°C

3. Kettingzaagolie Eurol
Dit type is samengesteld uit hoogwaardige minerale basisoliën dat toegevoegd is met speciale additieven waardoor de olie een grote kleefkracht heeft. Deze olie druipt niet, spat niet van de ketting en stof, vuil of zand ophopingen worden voorkomen rond de aandrijving.
- Inhoud: 5 Liter

4. Aspen alkylaatbenzine 4T
Benzine dat geschikt is voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertakmotoren. Aspen 4 zorgt voor verminderde uitlaatgassen, iets wat goed is voor je gezondheid. Tevens blijft de motor schoner, waardoor de prestaties beter zijn en de machine duurzamer is.
- Inhoud: 5 Liter

5. Aspen alkylaatbenzine 2T
Een kant en klare benzinemix, met toevoeging van 2% volsynthetische olie. Speciaal ontwikkeld voor kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren van alle mogelijke merken. De verbranding is ook stuk schoner dan bij soortgelijke producten, waardoor de motor schoner blijft.

 • Inhoud: 5 Liter
 1. FALCO hydraulische olie 5L
  Speciaal ontworpen voor Falco hefbruggen. Daarnaast ook geschikt voor alle hydraulische toepassing met een breed en groot viscositeitsbreik.
  - Inhoud: 5 Liter

 2. Boorolie Eurol
  Geschikt voor boor en zaagmachines. Een met water mengbaar koelsmeermiddel met de verhouding 1/20.
  - Inhoud: 5 Liter

 3. Snijolie Eurol ST
  Middel op basis van minerale oliën met eigenschappen van Extreme Pressure. Geschikt voor de verspanning van uiterst hoogwaardige en moeilijk bewerkbare staalsoorten. Bevat stoffen die onder invloed van onder andere semi-vaste en hoge drukken smeerfilm, met een combinatie van zeer hoog druk opnemend vermogen. Hierdoor wordt het aaneenlassen van spaan en spaanvlak voorkom. Bijzonder geschikt voor draadsnijden, dieptrekken en frezen tandwielsteken.
  Inhoud: 5 Liter

Kosten van olie

De kosten van de olieproducten hangen af van de inhoud van de jerrycans en het soort olie. De standaardprijs voor de compressorolie 1L is €12,10 (inclusief btw), de prijs van het duurste soort, snijolie, bedraagt €47,07 (5L) . Bedrijven kunnen de btw terugvorderen, waardoor de uiteindelijke prijs lager uit zal vallen. 

Gerelateerde producten in de categorie olie distributie

In deze categorie bieden wij bij Kippers meerdere producten aan. Deze producten zijn allen erg bruikbaar als je veelvuldig met olie werkt, hieronder een greep van de producten die wij aanbieden:

Waarom olie kopen bij Kippers?

Indien je interesse hebt in een van onze producten, kun je gebruikmaken van vele voordelen. Allereerst is de levertijd bij Kippers erg snel, en kun je bij de meeste producten de volgende dag al beschikken over je aankoop. Daarnaast hebben wij een enorm assortiment aan machine & gereedschap gerelateerde producten, die tevens ook te zien zijn in onze grote showroom van wel  1100m2, in Rijssen. Bovendien is het bestelproces erg gemakkelijk in onze online-webshop, er zijn diverse betaalmogelijkheden beschikbaar.

Bij vragen kun je ons altijd bellen, een mail sturen of simpelweg gebruik maken van de chatbox op de website. Langskomen in Rijssen is uiteraard ook mogelijk!