• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Trechters

Trechters

Als je op zoek bent naar een trechter hoef je niet verder te kijken. Bij Kippers zijn er namelijk diverse trechters beschikbaar, zodat tevredenheid na aankoop gegarandeerd is. De aangeboden trechters worden aangeboden voor een scherpe prijs, en verschillen van elkaar in materiaal , doeleinden en prijs. Ze zijn beschikbaar in een typisch Nederlandse kleur, oranje. 

Wat is een trechter?

De trechter is een taps toelopende constructie, die gebruikt kan worden om vloeistoffen te geleiden. Ze zijn in verschillende materialen beschikbaar, bijvoorbeeld in glas, blik of plastic. De trechter kan eindigen in een buis om het verder te verbinden of in een gat.

Het voordeel van trechters is dat het in vele situaties gebruikt kan worden. Denk hierbij aan de auto-industrie, een productiebedrijf of zelfs de keuken. Hierdoor kunnen trechters erg nuttig zijn.

Soorten trechters en trechtersets bij Kippers

Bij Kippers bieden wij diverse soorten trechters aan, allen van het merk Pressol. Dit merk staat bekend om hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De details staan hieronder beschreven:

Allereerst beschikken we over trechters van kleine afmetingen, deze hebben een inhoud variërend van rond de 700 mm. Daarnaast hebben we ook trechters van het merk Pressol, die een groter inhoud van rond de 1,3 Liter hebben. De meeste trechters zijn overigens van HDPE gemaakt, waardoor ze erg stevig zijn en makkelijk te gebruiken. Ook hebben wij trechters van polyethyleen. De kosten van een trechter bedragen tussen de €1,50 en €11,00. Dit hangt af van het materiaal, de inhoud en de diameter.

Pressol Trechterset 4 stuks

Ten slotte bieden wij een trechterset aan die bestaat uit 4 trechters met elk een diameter tussen de 50 en 120 millimeter. Ze zijn allen gemaakt van polyethyleen en bieden de volgende kenmerken:

  • Olie, zuur en brandstofbestendigd
  • Veelzijdige toepassingsmogelijkheden
  • Handvat voor comfortabel gebruik

De set is beschikbaar voor €2,35 (exclusief btw).

Meer olie-distributie gerelateerde producten

Naast trechters bieden we meer gerelateerde producten aan. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het assortiment “olie distributie” . Het assortiment bestaat uit:

Wij geven je graag advies met betrekking tot de mogelijkheden. Bij Kippers hebben wij al jarenlang ervaring met de inkoop & verkoop van trechters, opslagtanks, jerrycans en olie.

Waarom een trechter kopen bij Kippers

Het gebruikmaken van de juiste tools of gereedschap is van cruciaal belang in de werkplaats of garage. Wees daarom slim en koop alleen producten die staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij Kippers vinden wij dat uiteraard erg belangrijk voor onze klanten, daarom hebben wij ook een klantenbeoordeling van een 8!

Daarnaast beloven wij een snelle levertijd. Vandaag voor 16.00 een trechter besteld? Dan wordt het morgen al bij je geleverd!

Interesse in andere producten bij Kippers? Neem dan gerust een kijkje in onze webshop, daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je het meteen te weten krijgt als er vernieuwing in ons assortiment komen. Daarnaast kun je ons ook bezoeken in het Overijsselse Rijssen, hier staat namelijk onze (1100m2!) showroom.

Voor vragen zijn wij uiteraard beschikbaar. We zijn telefonisch bereikbaar, per mail of je kunt gebruikmaken van de chatfunctie op de website.