• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Oprijplaten

Oprijplaten

Aanhangers, opleggers en bedrijfswagens zijn uiterst praktisch en vaak voorzien van handige accessoires om het praktisch gebruik verder te vergemakkelijken. Waar deze voertuigen niet standaard mee zijn uitgerust, zijn oprijplaten. Oprijplaten vergemakkelijken het plaatsen van bijvoorbeeld kruiwagens, motorfietsen en ander rollend materieel in een aanhangwagen of bedrijfswagen. Ook zijn deze platen onmisbaar bij het plaatsen van een auto op een oplegger. Bij Kippers Rijssen vind u een groot assortiment oprijplaten. Bekijk snel het volledige aanbod!

Oprijplaten, lichtgewicht krachtpatsers!

Het overgrote deel van de oprijplaten uit ons assortiment zijn vervaardigd uit aluminium. Dit heeft als grote voordeel dat ze zeer licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn ze zonder al teveel fysieke inspanning eenvoudig mee te nemen. Aluminium heeft daarnaast als voordeel dat het een heel sterk materiaal is. Bij elk type oprijplaat staat duidelijk aangegeven met welk maximaal gewicht de platen te belasten zijn. U begrijpt dat het uitermate belangrijk is om deze maximale belastbaarheid niet te overschrijden.

Verschillende afmetingen oprijplaten

Standaard oprijplaten bestaan feitelijk gezien niet. Ze zijn dan ook in verschillende lengtes verkrijgbaar. Welke lengte oprijplaat het beste bij u past hangt af van uw werkzaamheden. Om u een voorbeeld te geven van de verschillende opties die u heeft geven wij u hier graag een aantal voorbeelden van:

  • Oprijplaat aluminium 200CM lang met capaciteit van maximaal 500 kilo per oprijplaat
  • Oprijplatenset 250 cm lang, aluminium. Capaciteit van 1400 kilo per oprijplaat
  • Oprijplatenset 320 cm, aluminium. Capaciteit van 1400 kilo per oprijplaat

Speciaal voor rolstoelen hebben we een tweetal rolstoel-oprijplaten in het assortiment opgenomen, beide met een maximale belastbaarheid van 270 kilo. 

Tevens beschikken wij over:

Oprijplaten eenvoudig bestellen, snelle levering!

Dit transportmateriaal bestellen? Dit doet u snel, eenvoudig en in slechts een beperkt aantal stappen in onze webwinkel. Lees voor u bestelt de uitgebreide productbeschrijving en technische details, zodat u er zeker van bent de juiste keuze gemaakt te hebben. Kies de door u gewenste betaalwijze en in de meeste gevallen heeft u de volgende werkdag uw bestelling al in huis.