• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Pijpuitklinkers

Pijpuitklinkers

Een heel specifiek stuk gereedschap, daar mogen we pijpuitklinkers met een gerust hart onder scharen. Deze handige en praktische tool is onmisbaar voor het uitklinken van buizen van verschillende materialen. Aangezien Kippers Rijssen er ook is voor de specialistische vakman –en vakvrouw vind u ook van dit gereedschap een ruim assortiment terug in onze webwinkel. 

Pijpuitklinkers, Groot in zijn eenvoud

Pijpuitklinkers zijn in de basis eigenlijk heel eenvoudige stukken gereedschap. Het is juist deze eenvoud dat het tot een groot hulpmiddel maakt. De pijpuitklinkers die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn geschikt voor het uitklinken van buizen met een wanddikte van maximaal 3 mm. Deze buizen dienen bovendien van één van onderstaande materialen gemaakt te zijn:

  • Roestvrij staal
  • Staal
  • Aluminium

Voor welke diameter de pijpuitklinker geschikt is, is afhankelijk van het specifieke type. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk contact opnemen met één van onze verkoopspecialisten. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om eerst de uitgebreide productbeschrijving met bijbehorende technische specificaties door te nemen. U heeft keuze uit de volgende producten:

Voor de zakelijke professional en de (gevorderde) doe het zelver

Kippers Rijssen kiest heel bewust voor het voeren van de beste merken in het assortiment. Onze overtuiging is dat kwaliteit nu eenmaal altijd wint. Bij Kippers gaat kwaliteit verder dan enkel en alleen het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en machines. Wij vinden het immers heel belangrijk dat de kwaliteit van onze service en dienstverlening van een hoog niveau is. Wij zijn blij dat onze klanten dit waarderen, wat blijkt uit onafhankelijke meting van onze klanttevredenheid. Uiteraard hebben wij u, naast pijpuitklinkers, nog veel meer te bieden. Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze webwinkel en zien uw bestelling graag tegemoet.