• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Plaatwalsen

Platenwals

U weet als geen ander dat plaatwalsen onmisbaar zijn voor het bewerken van plaatmateriaal. Een plaatwals stelt u in staat om plaatmateriaal te vervormen tot bijvoorbeeld buizen en kokers. De plaatwalsen uit ons assortiment zijn allen van professionele kwaliteit. U neemt immers met minder toch geen genoegen? Bekijk hieronder ons volledige assortiment plaatwalsen en bestel deze snel en eenvoudig in onze webwinkel!

Verschillende typen plaatwalsen

Plaatwalsen zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende typen. U vindt bij Kippers Rijssen altijd die plaatwals die geschikt is voor uw werkzaamheden en activiteiten. Het meest voordelige en meest compacte type uit ons assortiment is de Plaatwals 0,8 x 305mm voor in de bankschroef. Deze specifieke wals is eenvoudig te bedienen. Bovendien laat het plaatwerk zich gemakkelijk verwijderen uit de wals, omdat de bovenste rol simpel los is te maken. Een tweede type dat eenvoudig in de bankschroef te klemmen is , is de Optimum BM3 plaatwals voor in de bankschroef.

De typen voor in de bankschroef zijn voor veel werkzaamheden een uitstekende oplossing. Echter kan het natuurlijk goed zijn dat deze voor u ‘te beperkt’ zijn in mogelijkheden. Mogelijke alternatieven voor u zijn dan de Plaatwals RBM 610x1,0mm of bijvoorbeeld de Plaatwals RBM 1300x1,5mm. Deze kunt u dus niet in de bankschroef klemmen. Kippers Rijssen heeft speciaal voor plaatwalsen zogenaamde ‘onderstellen’ in het assortiment opgenomen. Deze onderstellen zorgen ervoor dat de plaatwals op een stabiel en stevige ondergrond staan, zodat hier veilig mee kan worden gewerkt.

Naast de plaatwalsen beschikt Kippers over de volgende plaatwerkingsmaterialen:

Plaatwalsen bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment plaatwalsen, dan voegt u deze eenvoudig toe aan uw ‘winkelmandje’. Voordat u overgaat tot het betalen van uw bestelling heeft u natuurlijk eerst nog gekeken of Kippers Rijssen u nog meer te bieden heeft. Immers, Kippers Rijssen heeft alles voor de zakelijke professional en de particuliere doe het zelver als het gaat om gereedschap, machines en werkplaatsinrichting. Nadat het bestel –en betaalproces is afgerond maken wij uw bestelling klaar voor verzending naar de door u opgegeven locatie. In de meeste gevallen wordt uw bestelling de volgende werkdag al bij u afgeleverd.