• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Profielwalsen

Profielwalsen

Een profielwals mag niet ontbreken in werkplaatsen waar men zich bezig houdt met metaalbewerking. Een profielwals stelt u in staat om patronen aan te brengen in metaal. Dit doet u door het metaal tussen twee walsen door te leiden. Profielwalsen zijn veelzijdige machines die in verschillende modellen op de markt zijn. Uiteraard vind u bij Kippers Rijssen een ruime keus in profielwalsen, natuurlijk tegen de meest voordelige prijzen. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Handbediende profielwalsen

Voor de wat lichtere klussen kunt u gebruik maken van de handbediende profielwalsen. Deze blinken uit in bedieningsgemak, al is hierbij natuurlijk wel enige kennis vereist. Groot voordeel van dit type is de compactheid ervan. Dit maakt het gemakkelijk om de wals mee te nemen op locatie in het geval dit noodzakelijk zou zijn. Een tweede voordeel van dit type is de prijs. Neem bijvoorbeeld de Profielwals handbediend - TR40. Deze heeft u voor een prijs ver beneden de tweehonderd euro (ex. btw) al in huis.

Elektrische profielwalsen

De grote tegenhanger van de handbediende profielwals is de elektrische profielwals. Deze machines bieden simpelweg meer mogelijkheden dan de handbediende variant. Ook zijn zij geschikt voor ‘het zwaardere werk’. Ondanks de uitgebreidere mogelijkheden zijn de elektrische profielwalsen uit ons assortiment nog steeds gemakkelijk te bedienen. Het zal u niet verbazen dat de prijs van dit type wals beduidend hoger ligt in vergelijking met de handbediende modellen. Weet hierbij dat u voor deze meerprijs veel terugkrijgt, zowel in kwaliteit als in mogelijkheden.

Naast onze profielwalsen beschikken wij over:

Kies ook voor de professional, kies voor Kippers Rijssen

Kippers Rijssen heeft alles in huis voor de professionele werkplaats en/of garage. In onze webwinkel wacht een ruim assortiment machines, gereedschappen en werkplaatsinrichting op u. Ook de (gevorderde) doe het zelver kan hier zijn hart ophalen. Al onze producten en artikelen zijn voorzien van duidelijke foto’s. Uiteraard ontbreken de productomschrijving en productspecificaties niet, zodat u de juiste informatie heeft om de juiste keuze te maken.

Kippers Rijssen staat bekend om zijn uitstekende service, kwaliteit en lage prijzen en laat dit graag ook u ervaren. Neem dan ook gerust een kijkje in onze webwinkel en heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze verkoopspecialisten!