• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Rateltakels

Rateltakels

Er zijn verschillende tools die u kunt gebruiken voor hijswerkzaamheden. Rateltakels zijn wat deze werkzaamheden betreft de juiste toepassing. Ze zijn erg praktisch en eenvoudig in gebruik en bovendien is een rateltakel een heel veilige tool om hijswerkzaamheden mee te verrichten. Uiteraard heeft Kippers Rijssen u een ruim assortiment rateltakels te bieden. 

Veiligheid staat voorop bij Rateltakels

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook in uw bedrijf of werkplaats. Uiteraard kan niet alles voorkomen worden, maar door te werken volgens de juiste procedures en met veilig/deugdelijk materiaal en gereedschap kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De rateltakels die Kippers Rijssen in het assortiment heeft opgenomen voldoen aan alle veiligheidseisen die anno nu worden gesteld aan dit soort materiaal. Een goed voorbeeld van veiligheid zijn de veiligheidskleppen die u aan beide haken aantreft. De rateltakels van kippers kunnen een gewicht aan van:

Torso rateltakels

Kippers Rijssen staat erom bekend dat het alleen voor de beste kwaliteit gaat. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij ervoor gekozen hebben om rateltakels van het merk Torso te voeren. Torso Rateltakes heeft een uitstekende naam op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en kent daarnaast een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Naast de topkwaliteit van onze gereedschappen en materialen leveren wij u ook de beste kwaliteit op het gebied van service en advies.

Dankzij het uitgebreide assortiment kunnen wij u ook voorzien van:

Rateltakel kopen

Een rateltakel kopen doet u eenvoudig in onze webwinkel. Bij elke rateltakel vind u een uitgebreide beschrijving waarin u onder andere de maximale belasting terug kunt vinden. De rateltakels worden compleet geleverd, dus inclusief een solide lastketting. Aangezien wij het grootste deel van ons assortiment op voorraad hebben kunnen wij korte levertijden garanderen. Liever uw bestelling afhalen? Ook dit is mogelijk en hiervoor bent u van harte welkom in onze showroom.