• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Reinigingsmachines

Reinigingsmachines

Er is geen bedrijf of onderneming die zonder reinigingsmachines kan. Er zijn bedrijven die het reinigen/schoonmaken uit hebben besteed aan professionele schoonmaakbedrijven. Veel bedrijven kiezen er echter voor om schoonmaken in eigen beheer te houden. Snel, gemakkelijk en efficiënt reinigen begint met het gebruik van de juiste machines. Kippers Rijssen heeft verschillende reinigingsmachines voor u op voorraad. Bekijk hier het volledige aanbod!

Veegmachines

Een relatief kleine oppervlakte of ruimte is best te vegen met de traditionele bezem. Dit is echter een tijdrovende klus en bovendien is een bezem (+ stoffer en blik) lang niet de meest efficiënte manier om een ruimte aan te vegen. Veegmachines zijn dan een betere oplossing. Deze reinigingsmachines zijn gemakkelijk te bedienen, hebben een groot vuilreservoir en vegen bovendien zeer grondig en nauwkeurig.

Hogedrukreinigers koudwater

Deze specifieke reinigingsmachines zijn zonder meer zeer veelzijdig te noemen. Of u deze machines nu gebruikt voor het reinigen van machines/machineonderdelen of voor het schoonspuiten van auto’s, het resultaat is altijd top. Hogedrukreinigers produceren een zeer krachtige waterstraal die heel nauwkeurig te richten is dankzij het spuitpistool of de spuitlans. Dankzij de lange hogedruk slang van minimaal tien meter is de ‘actieradius’ van deze machines groot.

Hogedrukreinigers warmwater

Deze hogedrukreinigers gaan verder waar hun ‘koudwater-broertje’ stopt. Er zijn nu eenmaal schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden waarbij warm/heet water een absolute must is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vettige oppervlakten. Alleen met heet water, in combinatie met een passend schoonmaakmiddel, kunnen deze oppervlakten goed gereinigd worden. Natuurlijk vind u ook deze professionele machines in ons assortiment.

Reinigingsmachines kopen

Kippers Rijssen staat sinds jaar en dag voor kwaliteit en scherpe prijzen. In onze webwinkel vind u alleen de beste merken. Merken die dagelijks in de praktijk bewijzen dat zij kunnen presteren onder veeleisende omstandigheden. De reinigingsmachines die wij verkopen zijn hierop dan ook geen uitzondering. Merken als DiBO en Kärcher zijn hier uitstekende voorbeelden van. Bekijk de verschillende machines in onze webwinkel. Door op de machine van uw interesse te klikken komt u uit bij de productinformatie. Deze helpt u bij het maken van de juiste keuze en wanneer deze informatie onvoldoende is, dan kunt u altijd terugvallen op de klantenservice van Kippers Rijssen.

Kiest u voor kwaliteit? Kies dan voor Kippers Rijssen!