• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Veegmachines

Veegmachines

Een opgeruimde werkplek is een vereiste om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Bovendien draagt dit bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U zorgt er dan ook voor werkplekken aan het einde van dag netjes worden achtergelaten. Natuurlijk worden ook de vloeren van gangen, kantoren, showroom en werkplaats regelmatig geveegd. Dit vegen gaat snel en gemakkelijk wanneer er veegmachines worden gebruikt. En veegmachines? Die vind u bij Kippers Rijssen!

Mechanisch aangedreven veegmachine

Veegmachines kunnen op verschillende manieren worden aangedreven. Eén van deze manieren is de mechanische manier. Een goed voorbeeld van een mechanisch aangedreven machine is de DiBO SWEEPER 510 MH. Deze handige en zeer compacte veegmachine is ideaal om in te zetten in kleinere ruimtes. Het vuilreservoir is met zijn 30 liter inhoud ruim voldoende voor het vegen van kantoorruimtes en showrooms.

Elektrisch aangedreven veegmachines

Naast de mechanisch aangedreven variant van deze machines hebben wij ook elektrisch aangedreven veegmachines in ons assortiment opgenomen. De DiBO SWEEPER 464 E is hier een voorbeeld van. Deze machine werkt op een batterij die snel en gemakkelijk op te laden is. De machine is voorzien van een tweetal keuzeprogramma’s en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het vuilreservoir heeft een inhoud van 35 liter en blinkt uit in bedieningsgemak.

Een ander voorbeeld van elektrisch aangedreven veegmachines is de DiBO SWEEPER 512 E. Dit is het paradepaardje van fabrikant DiBO en dat is uiteraard niet voor niets. Deze machine is zeer geschikt voor het schoonmaken van grote vloeroppervlaktes. De werkbreedte bedraagt 700 mm en het vuilreservoir heeft een inhoud van maar liefst 50 liter! Het is een zeer compacte machine die bovendien ook tegen een stootje kan. Ook deze veeg machine is zowel binnen als buiten te gebruiken en is ook met een benzinemotor leverbaar.

Wilt u ook andere reinigingsmachines bekijken? Ontdek het hieronder:

Veegmachines kopen

In onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel is een veegmachine snel en gemakkelijk besteld. U profiteert dan direct ook van korte levertijden en scherpe prijzen. Bovendien kunt u altijd rekenen op een uitstekende service. Zo helpt onze klantenservice u graag verder in het geval u vragen heeft over deze machines of over één van de vele andere artikelen uit ons uitgebreide assortiment. Ook al deze voordelen ervaren? Bestel dan vandaag nog bij Kippers Rijssen! 

Bekijk ook: