• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Vlak- en vandiktebank

Vlak- en vandiktebank

Als er gesproken wordt over een vlak- en vandiktebank, dan wordt er al heel snel gedacht aan grote machines die veel ruimte in beslag nemen. Lang niet elke werkplaats heeft de ruimte om een grote machine als deze een plaats te bieden. Maar gelukkig heeft het Duitse merk Scheppach een heel compacte variant van de vlak- en vandiktebank ontwikkeld. En dankzij dit compacte formaat is er geen werkplaats meer te vinden waar deze niet op zijn plek zou zijn. 

Combinatiebank

Ondanks het compacte formaat van deze vlak- en vandiktebank is het nog steeds een heel krachtige en efficiënte machine. Tot op zekere hoogte doet deze machine dan ook niet onder voor zijn grotere broer. Bovendien is dit type, de Scheppach 8" X 5" HMS850, een zogenaamde combinatiebank. Dit houdt in dat het zowel een schaaf is als een vandiktebank. Een multifunctionele tool dus die eenvoudigweg niet mag ontbreken in werkplaatsen waar met hout wordt gewerkt en waar hout wordt bewerkt.

Kiezen voor kwaliteit = kiezen voor Scheppach

Scheppach is een Duitse onderneming die zich heeft gespecialiseerd in zogenaamde houtbewerkingsmachines. Dit merk heeft wereldwijd een naam hoog te houden en bewijst tevens dat kwaliteit en hoge prijzen zeker niet altijd samen behoeven te gaan. Ook de prijs/kwaliteit verhouding van de vlak- en vandiktebank uit het assortiment van Kippers Rijssen is uitstekend te noemen. Wij zijn er dan ook meer dan trots op dat wij u deze machine aan kunnen bieden. Naast de vlak-endiktebank van Scheppach bieden we nog meer producten van ze aan, denkt u aan:

Bestel uw vlak- en vandiktebank online

Het bestellen van deze houtbewerkingsmachine in onze webwinkel is een handeling die slechts een paar minuten van uw tijd vraagt. Alle benodigde informatie over deze machine vind u bij de uitgebreide productspecificatie en vanzelfsprekend ontbreken de technische specificaties niet. Duidelijke productfoto’s verduidelijken deze gegevens, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuze maakt. En in het geval u daar toch over twijfelt of vragen heeft over de Scheppach vlak- en vandiktebank, dan is er altijd nog de kundige en vriendelijke klantenservice van Kippers Rijssen die u verder helpt! U kunt altijd contact met ons opnemen!