• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Steekwagens

Steekwagens

Steekwagens zijn uiterst praktische hulpmiddelen om goederen te vervoeren. Boxen, kratten of dozen, met een steekwagen transporteer je deze zaken snel en gemakkelijk. Het gebruik van een steekwagen levert u bovendien veel tijdswinst op. U hoeft immers, bij het verplaatsen of transporteren van meerdere goederen, minder vaak op en neer te lopen. Steekwagens zijn daarnaast zeer goed in te zetten als er relatief zware ‘dingen’ verplaatst moeten worden. Check hier het gehele aanbod!

Massieve wielen of wielen met luchtbanden voor uw steekwagen

Een steekwagen is op zich geen complex transportmiddel. Dit wil niet zeggen dat er slechts één universeel model van is. Belangrijk onderdeel van steekwagens zijn de wielen. Dit specifieke transportmiddel is bij Kippers Rijssen te bestellen met verschillende soorten wielen. Zo hebben we steekwagens met wielen op luchtbanden in ons assortiment en met massieve wielen. Afhankelijk van de ondergrond waar u het meest op rijdt met deze transportmiddelen kiest u de wielen. Wielen met massieve wielen zijn over het algemeen het meest geschikt voor een vlakke en harde ondergrond. In het geval u met steekwagens over een minder vlak en minder harde ondergrond moet rijden, dan bevelen wij u de variant aan met wielen op luchtbanden.

De lengte van de klep en de capaciteit van de steekwagen

Het gedeelte van de steekwagen waar de goederen op geplaatst worden, wordt de klep genoemd. Zorg er altijd voor dat de klep in zijn geheel onder de te verplaatsen goederen geschoven wordt en niet slechts op het randje hiervan. Wanneer de goederen slechts voor een klein gedeelte op de klep rusten, dan komt de stabiliteit in gevaar en kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

Dit zelfde geldt voor het overschrijden van de capaciteit van steekwagens. Doe dit nooit! De capaciteit geeft de maximale belastbaarheid van dit transportmiddel aan in kilo’s. Vanzelfsprekend vind u deze belangrijke informatie bij de uitgebreide productbeschrijving en de technische details van elk model. Naast de steekwagens beschikken wij over meer transportmaterialen als:

Steekwagen speciaal voor de trap

Zware goederen de trap op dragen en daarmee rug en schouders overbelasten? Het behoort tot de verleden tijd, want gebruik gewoon een steekwagen die speciaal voor op de trap is ontworpen. Een wasmachine naar zolder brengen wordt zo bijvoorbeeld stukken gemakkelijker. Aan beide zijde van deze trapsteekwagen zijn drie wielen bevestigt die ervoor zorgen dat je trapsteekwagen eenvoudig via de treden omhoog kunt trekken.

Steekwagens kopen

Bestel de steekwagen die het beste bij uw werkzaamheden past snel en eenvoudig in onze webwinkel. U heeft uw bestelling in de meeste gevallen al direct de volgende werkdag in huis. Wij leveren namelijk direct uit eigen voorraad en……..natuurlijk tegen de scherpste prijzen.