• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Versnellingsbak krik

Versnellingbak krik

Een versnellingsbakkrik mag natuurlijk in geen enkele garage, of werkplaats waar aan auto’s wordt gewerkt, ontbreken. Het is een onmisbaar hulpmiddel bij het heffen van versnellingsbakken. Ook kan deze krik gebruikt worden om de versnellingsbak te ondersteunen, zodat hier veilig aan kan worden gewerkt, bijvoorbeeld in het geval van montage –of demontagewerkzaamheden. Natuurlijk koopt u ook deze uiterst praktische tool in de webwinkel van Kippers Rijssen.

Praktisch en eenvoudig te bedienen

De versnellingsbakkrikken die Kippers Rijssen in het assortiment heeft opgenomen zijn zeer praktisch in gebruik. Zo zijn deze compact van formaat, zodat ze relatief weinig ruimte in beslag nemen in uw werkplaats of garage. De handige vierpoot op zwenkwielen zorgt ervoor dat u de versnellingsbakkrik eenvoudig en zonder al te veel inspanning kunt verplaatsen. De bediening geschiedt door middel van een voetpedaal. Dit voetpedaal is dusdanig afgesteld dat u de maximale werkhoogte (hefhoogte) al in een beperkt aantal voetbewegingen bereikt. Hiermee wordt overbelasting van de voet voorkomen.

Naast de transmissiekrik bieden wij verschillende hijsmaterialen aan zoals:

Transmissiekrik kopen

Een versnellingsbakkrik, ook wel transmissiekrik genoemd, koopt u gemakkelijk en veilig in onze webwinkel. De uitgebreide productspecificaties en technische details staan duidelijk vermeld bij elke transmissiekrik en dit helpt u bij het maken van de juiste keuze. De versnellingsbakkrikken uit ons assortiment hebben een maximale capaciteit van 500 kilo. Met capaciteit wordt in dit geval niets anders bedoeld dan de maximale belasting in kilo’s die dit apparaat aan kan. Dit is overigens voor het overgrote deel van de versnellingsbakken meer dan voldoende.  

Heeft u vragen over dit artikel of over één van de andere artikelen uit ons uitgebreide assortiment? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Rijssen!