• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Gas heaters

Gasheaters

Er is niets zo vervelend als moeten werken in een ruimte waarin de omgevingstemperatuur niet op zijn minst behaaglijk te noemen is. Er zijn natuurlijk ruimtes die niet of nog niet zijn voorzien van verwarming. Gasheaters bieden dan uitkomst. Bovendien kunnen gasheaters ook worden ingezet voor het (sneller) laten drogen van wanden die bijvoorbeeld net gestuct zijn. Een derde mogelijkheid om deze warmtekanonnen voor te gebruiken is tijdens buitenevenementen om partytenten of partypaviljoens mee te verwarmen.

Propaangas en butaangas voor Gasheaters

De gasheaters uit het assortiment van Kippers Rijssen werken allen op propaangas en/of op butaangas. Om deze heaters aan te sluiten op een propaangasfles of butaangasfles wordt een zogenaamde SHELL sluiting gebruikt. Door middel van een krachtige ventilator wordt de warme lucht de te verwarmen ruimte ingeblazen. De modellen uit ons assortiment zijn geschikt voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes. Wanneer u een gasheater in onze webwinkel aanschaft, dan is dit inclusief een gasslangset. 

Gasheaters: Compact en licht van gewicht

Gasheaters zijn mobiele verwarmingsunits. Het is dan natuurlijk uitermate prettig als deze compact van formaat en licht van gewicht zijn. De heaters uit het assortiment van Kippers Rijssen voldoen ruimschoots aan deze eisen. Zo weegt de Gasheater SEAL KD 15 M nog geen 6 kilo en de Propaanheater Protemp PT15 is zelfs nog lichter en weegt nog geen 5 kilo. Dankzij het handvat op de bovenzijde van de machine is het een kleine moeite om deze machines mee te nemen en/of te verplaatsen.

Gasheaters kopen

Het aanschaffen van deze mobiele verwarmingsunits in onze webwinkel is slechts een koud kunstje. Het bestel –en betaalproces omvat slechts enkele stappen. Alle informatie die u nodig heeft hebben wij duidelijk en overzichtelijk bij elk model apart vermeld. Belangrijk onderdeel van deze informatie zijn de technische specificaties. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Naast Gasheaters bieden wij meerdere verwarmings en ventilatieproducten als:

Zodra wij uw bestelling in goede orde hebben ontvangen gaan wij over tot het verzendklaar maken van uw bestelling. Wij hanteren korte levertijden en in de praktijk betekent dit dat uw bestelling in verreweg de meeste gevallen al de volgende werkdag bij u thuis of op locatie wordt afgeleverd.