• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Werklampen

LED Werklampen

Goede verlichting is essentieel om uw werk goed en vakkundig uit te kunnen voeren. Echter blijkt in de praktijk dat deze goede verlichting op de werkplek niet zo vanzelfsprekend is als aangenomen. Neem geen risico en voorzie u en uw medewerkers van goede werklampen. Werklampen zijn slechts een kleine investering, maar leveren u juist veel op. Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment werklampen dat Kippers Rijssen voor u klaar heeft staan.

Diverse soorten LED werklampen

Het is goed om te weten dat er een ruime keuze is aan type werklampen. Zo biedt de ene lamp juist uitkomst bij een bepaalde klus, terwijl deze zelfde werklamp bij een andere klus totaal niet te gebruiken is. We raden u dan ook aan om altijd verschillende soorten werklampen beschikbaar te hebben. Hierdoor lopen werkzaamheden geen onnodige vertraging op en is de kans op fouten vele malen kleiner. Voorbeelden van werklampen zijn:

Uiteraard treft u al deze typen lampen aan in de webwinkel van Kippers Rijssen. En weet hierbij dat vandaag bestellen betekent dat u in de meeste gevallen morgen al uw bestelling in huis heeft.

Led werklampen

Natuurlijk heeft ook uw bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit geldt voor Kippers Rijssen ook en vandaar dat alle werklampen uit ons assortiment voorzien zijn van LED verlichting. LED verlichting is de verlichting van de toekomst en heeft een groot aantal voordelen. Een aantal voordelen zijn dat dit type verlichting een helder licht geeft en de lampen een lange levensduur hebben. Bovendien verbruiken led werklampen minder stroom en daarmee snijdt het mes voor u ook nog eens aan twee kanten.

Bestellen bij Kippers Rijssen

Uw werklampen bestelt u snel en in slechts een beperkt aantal stappen in onze webwinkel. Uitgebreide productbeschrijvingen en duidelijke foto’s bij elk artikel/product vergemakkelijken het maken van de juiste keuze. Heeft u toch nog vragen? Neemt u dan contact op met onze vriendelijke en deskundige klantenservice. Graag verwijzen wij u naar het volledige assortiment aan gereedschappen, machines en werkplaatsinrichting dat wij voeren. Kippers is immers ook graag uw totaalleverancier op dit gebied!