• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Werkplaatspers Elektrisch

Werkplaatspers elektrisch

Al binnen twee werkdagen een nieuwe werkplaatspers elektrisch in huis? Kippers Rijssen maakt het mogelijk! Want wij begrijpen als geen ander dat wanneer een werkplaatspers het af laat weten, u deze dan zo snel mogelijk wilt vervangen. Van alle verschillende typen die er van deze machine zijn is de werkplaatspers elektrisch er één die behoort tot de meest populaire. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en bestel vandaag nog in onze gebruiksvriendelijke webwinkel!

Eenvoudig te bedienen

Voor elk type werkplaatspers elektrisch uit ons assortiment geldt dat deze allemaal eenvoudig te bedienen zijn. Want waarom zou je een machine nodeloos ingewikkeld maken? Uiteraard mag deze machine alleen bediend worden door goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Het is voor u, als zakelijke professional, uiteraard geen enkel probleem om aan deze eis te voldoen. Kippers Rijssen heeft er heel bewust voor gekozen om de werkplaatspers elektrisch van het merk Mammuth in het assortiment op te nemen. Dit merk heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. De werkplaatspersen van dit merk zijn zeer stabiel, wat de veiligheid vanzelfsprekend ten goede komt. Voeg hierbij de lage prijsstelling en u heeft voor een relatief kleine investering een machine van hoogwaardige kwaliteit in uw werkplaats staan. Kippers biedt de volgende Elektrische werkplaatspersen aan:

Let op, veiligheid gaat voor alles!

Het begrip veiligheid kwam al even, zij het heel kort, ter sprake. Het spreekt voor zich dat u veiligheid voor u en uw medewerkers hoog in het vaandel heeft staan. Toch willen wij u graag attenderen op het begrip “capaciteit” met betrekking tot de werkplaatspers elektrisch als u deze gaat aanschaffen. De capaciteit staat bij elke werkplaatspers elektrisch vermeld en dit begrip geeft de maximale belastbaarheid van de machine aan. Het is belangrijk om de deze capaciteit niet te overschrijden! In het geval u twijfelt over welke machine geschikt is voor u neemt u dan contact op met één van de verkoopspecialisten van Kippers Rijssen. Zij denken graag met u mee en helpen u graag bij het maken van de voor u juiste keuze.