• Bel ons op het nummer 0548 51 75 75
  • Volgende werkdag geleverd!
  • 1100 m2 showroom in Rijssen!

Werkplaatspers Hydraulisch

Werkplaatspers Hydraulisch
Een werkplaatpers is voor garages en werkplaatsen een machine waar ze simpelweg niet buiten kunnen. Deze machine komt in een aantal verschillende uitvoeringen voor, waar de werkplaatspers hydraulisch er eentje van is. Dit specifieke type is erg geliefd vanwege zijn betrouwbaarheid en de kracht die hij levert, terwijl het toch een compacte machine blijft. Bekijk hieronder het volledige aanbod en vindt hier de werkplaatspers hydraulisch die u nodig heeft.

CE certificering Hydraulische werkplaatspersen

Vanzelfsprekend voldoen alle machines uit ons assortiment aan de strengste eisen die Europese wet –en regelgeving voorschrijven. Dit kunt u eenvoudig controleren door te checken of het CE label op de machine aanwezig is. Dit CE label is het bewijs dat, in dit geval, de werkplaatspers hydraulisch voldoet aan de eerder genoemde strenge (Europese) eisen. Een meer dan prettige gedachte, want zo heeft u de garantie dat uw medewerkers met veilige machines werken. De kans op een ongeluk is uiteraard nooit uit te sluiten, maar door te kiezen voor de kwaliteit die Kippers Rijssen u biedt wordt de kans hierop wel kleiner. De hydraulische persen hebben verschillende capaciteiten:

Werkplaatspers hydraulisch kopen

U heeft uw oog laten vallen op een bepaalde hydraulische werkplaatspers. Natuurlijk beslist u niet alleen op basis van de foto’s die u van deze machine hebt gezien. U wilt immers ook meer weten over de capaciteit, de afmetingen en wat al niet meer zij. Al deze informatie hebben wij voor u verzameld onder de productbeschrijving van de betreffende werkplaatspers hydraulisch. Dit is tevens de plaats waar we alle technische specificaties voor u hebben samengebracht. Dit maakt een werkplaatspers hydraulisch kopen eenvoudig en daarbij kunt u, in het geval u vragen over deze machine heeft, altijd contact opnemen met de klantenservice van Kippers Rijssen. Tot slot is het goed om te weten dat u uw bestelling, dus ook die van deze specifieke machine, snel in huis heeft. En snel is in verreweg de meeste gevallen al binnen twee werkdagen.

Als u machines, gereedschappen of werkplaatsinrichting nodig heeft, dan kunt u simpelweg niet om Kippers Rijssen heen. Wij zien uw bestelling dan ook graag tegemoet!