fast shipping Op werkdagen voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd Voor 16.00u besteld, volgende dag geleverd store Meer dan 1400 m2 showroom in Rijssen 0548 517 575 Klantenservice arrow down

Automotive

Automotive gereedschap Lees meer...

Automotive gereedschap

Automotive heeft alles te maken met mobiliteit. Dit in de breedste zin van het woord. Bij Kippers Rijssen maken wij dit begrip toch iets minder breed, door de focus te leggen op het auto –en garagebedrijf. Nog kleiner gemaakt komt dit neer op het werken en sleutelen aan auto’s, vrachtwagens en motoren. Automotive gereedschap is hierbij een absolute must en natuurlijk heeft Kippers Rijssen dit voor u op voorraad.

63 resultaten
Sorteer op
Filters

Automotive Autogereedschap hoge kwaliteit

Automotive gereedschap wordt ook wel autogereedschap genoemd. Dit dekt de lading voor het grootste deel en is misschien ook wel duidelijker. Automotive gereedschap omvat een breed scala aan artikelen, waarvan we u graag enkele voorbeelden geven. Denkt u hierbij dan ook aan onder andere:

  • Fuseekogeltrekkers
  • Oliefilterdoppen
  • Tangenset voor brandstofleidingen
  • Uitlaatverbredersets
  • Klepveerspanners
  • Klepslijpers
  • Wiellager (de)montagesets

Let wel, dit is slechts een kleine greep uit het aanbod en slechts bedoeld om u een indruk te geven van welke artikelen in deze categorie vallen.

Het gemak van alles onder één dak

Wanneer u op zoek bent naar specifiek automotive gereedschap, dan is het wel zo prettig als u al dit gereedschap van één en dezelfde leverancier kunt betrekken. Kippers Rijssen is deze leverancier voor u! U profiteert bij Kippers Rijssen niet alleen van een bijzonder ruim assortiment van dit specifieke gereedschap, maar u profiteert daarnaast ook van een aantal andere voordelen. Eén van deze voordelen is dat Kippers altijd kiest voor professionele kwaliteit van de beste merken en fabrikanten. Hierbij weten wij de prijs altijd scherp en concurrerend weg te zetten. Speciale aandacht voor onze klantenservice. Onze klantenservice denkt namelijk graag met u mee. Dit meedenken doen wij altijd in betaalbare en praktische oplossingen. Meer dan eens zijn wij een sparringpartner voor onze klanten. Samenwerking is onze kracht en dit laten wij ook u graag ervaren!

Automotive gereedschap kopen

Al het automotive gereedschap uit ons assortiment vind u in onze webwinkel. Bestellen is eenvoudig, waarbij u in slechts enkele stappen het bestel –en betaalproces doorloopt. Specifieke informatie over een bepaald product vind u door op de betreffende productfoto te klikken. U komt dan uit bij de productomschrijving die natuurlijk voorzien is van de technische details/specificaties.

Bekijk ook

Bestel direct in onze webwinkel of kom eens langs aan de Ozonstraat 13 in Rijssen. Wij maken graag kennis met u en uw bedrijf, zowel online als in real life!